Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jó a szex attól még együtt maradnál a pároddal csak hogy ne legyél egyedül?
Nem jó köztünk a szex. Kicsi a farka nem is tud kielégíteni. Nem figyel oda nincs előjáték semmi.
Én mindent megadok neki ő élvezi velem mert ugye kielégítem mindenhogy.
Oda van értem. Én nem is vagyok szerelmes.
Nem akarom elhagyni mert félek egyedül maradni és lehet nem fog soha senki így szeretni.
Itt nem az a baj, hogy nem jó a szex, hanem hogy egyoldalú a kapcsolat és nem figyel rád, ami viszont már lehet ok az elválásra. Beszéljetek erről, mondd el neki amit érzel és ennek fényében dönts, de ha tényleg nem vagy szerelmes és kizárólag azért vagy vele, mert a semminél még mindig jobb, akkor nem érdemes erőltetni. Én is voltam hasonló helyzetben, ha gondolod szívesen beszélgetek. Hány évesek vagytok egyébként?
22F
Itt nem a szex a lényeg! Hanem az, hogy nem is tart valószínűleg egyenértékű partnernek. Nem érdekli a te élvezeted. Meg se próbál neked örömet okozni.
Ha nem is vagy belé szerelmes, mi a frászért kínzod magad egy ilyen önző pöts mellett?
Ne félj egyedül lenni, hisz az ember életében csak egyvalaki számít igazán. Önmaga. Amíg félsz egyedül lenni, addig nem is vagy békében önmagaddal.
Ne egy partner léte vagy nem léte legyen a boldogságod alapja.
Mellesleg pasi mindig akad. Soha ne félj attól, hogy nem lesz más!
És főleg ne olyan áron, hogy egy ilyen lélekromboló kapcsolatban élsz.
Legyen tartásod!
Szakíts, találsz jobbat. Ha nem jó a szex, később még rosszabb lesz, de ha még csak nem is vagy szerelmes, teljesen felesleges ez az egész. Szerelem nélkül, ha egyébként minden jó, a szex is, nem az igazi, de ha szerelmes is lennél de a szex 0, annak sincs hosszú távon értelme. De azokban az esetekben legalább megérteném, hogy jobb, mint egyedül.
Ha viszont szerelem sincs, szex sincs (vagy rossz), akkor még egyedül is jobb. De szerintem találsz mást, jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!