Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! mi a gondotok azokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! mi a gondotok azokkal a fiúkkal akik megbízhatók, kiszámíthatók és szeretnek titeket?

Figyelt kérdés
Sajnos én ilyen vagyok, tetszeni tetszem nekik, de ahogy megismernek már nem kellek. Azt vettem észre hogy az ellentétes típusú fiúk a nyerők, de ennek mi az oka?
2021. szept. 27. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Neked nem azért nincsen barátnőd mert megbízható vagy és szereted őket. Fejezzétek már be és legyen egy kis önkritikátok.
2021. szept. 27. 14:12
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Túl papucs vagy nem?
2021. szept. 27. 14:13
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
Unalmas vagy.
2021. szept. 27. 14:15
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
ahogy az elso is irta, veled nem ez a gond, hanem gyanithatoan ezer mas dolog - ilyen kerdest eleve nem ir ki epelmeju ember.
2021. szept. 27. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

Az én férjem megbízható, kiszámítható és szeret engem.

+ Baromi vonzó számomra szexuálisan IS. Ugyanis lehetsz te akármilyen , írhatod a listádat ha nincs kémia akkor annak annyi.

2021. szept. 27. 14:24
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként anonim fórumon erre így nem lehet válaszolni. A neten mindenki biztos benne, hogy ő tudja a tutit de nagyon nem tudják sokszor.
2021. szept. 27. 14:32
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Látod nem kell jó hanem a rossz kell

Vegyél fel 1 aszonyverő trikót és kezeld őket tárgyként majd akkor jó leszel náluk

Ezek csak lányok akinek a rossz fiu stílus bejön ezek mind könnyű vérüek

De majd 1 igazi nővel fogsz találkozni majd az ezt fogja keresni ami benned és értékelni fogja

ezek még mindig ilyen Tiniribik

2021. szept. 27. 14:33
 8/12 anonim ***** válasza:
3%
Belső blokkjaik vannak ezen nőknek. Nézd meg a családok zömét. Elhanyagoló apa, nincs apakép, férfi energia, jó párkapcsolati példa. Zömében bántalmazó szülői kapcsolatok, csonka családok. A szeretet téves azonosítása. Azt hitetikel tudatalatt is a lányok, srácok magukkal, hogy a szeretet fáj. Emiatt a harmónia idegen tőlük, rideg számukra és egy gázos alakkal állnak inkább össze. F
2021. szept. 27. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
Attól hogy megbízható vagy,lehet olyan dolog amiatt nem kellesz.
2021. szept. 27. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem kellesz nőnek, fogadd el ahelyett, hogy itt nyavalyogsz.
2021. szept. 27. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!