Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, kedves, "cuki" lányok között is vannak akik dominánsak az ágyban? Nincs összefüggés?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyének tűnik a kérdés, de még sose találkoztam domináns lánnyal aki alacsony volt. Sőt, mindhárom volt barátnőm ilyen típus és mindhárman inkább szubmisszívek voltak mint dominánsak.
Valahogy nehéz is elképzelni, pedig tudom h ez nem a külsőtől, hanem egy belső tulajdonság.
Pedig nincs is annál jobb gondolat, hogy engem, egy erős, viszonylag nagydarab férfit egy pici akár sokkal alacsonyabb alkatú lány kikötöz és azt tehet velem amit csak akar.
Találkoztatok már ilyen lánnyal?
2021. szept. 26. 21:25
1/7 anonim válasza:
Én 195 cm vagyok, barátnőm 155…
Mai napig elfog a félelem, ha előveszi a köteleket :)
2/7 anonim válasza:
Én 150 cm vagyok, és általában cuki vagyok. :D Bár igazából nem domináns vagyok, hanem switch.
3/7 anonim válasza:
1-es vagyok: mindketten switchek vagyunk azt elfelejtettem hozzátenni :)
4/7 anonim válasza:
Nincs összefüggés a testalkat és a szexuaitás között. Ismerek olyan "pöttöm" lányt akinek olyan a kisugárzása, fellépése (és a szexualitása is) hogy elpálcázna úgy hogy egy hétig nem tudnál leülni 😂
5/7 anonim válasza:
162 cm vagyok és első ránézésre cuki. A domináns hajlam nem ezen múlik.
(nem kérek privit, van szubom)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezekszerint vannak azért, akkor keresek tovább :D .....
2021. szept. 27. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!