Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van összefüggés a táncolni tudás és a szexuális teljesítmény közt?
Figyelt kérdés
Ha a férfi jól tud vezetni vagy a nő jól tud simulni a táncban, akkor az ágyban is jó lesz?2021. júl. 17. 16:34
2/12 anonim válasza:
A nők hajlamosak a tánctudásról megítélni az ágybeli teljesítményt. Lehet tudnak valamit. Még jó hogy jól táncolok
3/12 anonim válasza:
Valamennyi van, de nem ezen fog múlni alapvetően
4/12 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs. Nem szeretek táncolni, nem is nagyon tudok, de az összes eddigi partnerem odáig és vissza volt értem.
6/12 anonim válasza:
Férfiként ritka szarul táncolok, de visszajelzések alapján nem vagyok rossz az ágyban. :-)
7/12 anonim válasza:
Nőként sajnos kissé bot lábam van, és nem nagyon szeretek táncolni. De szexben nem volt még gond.
8/12 anonim válasza:
Alig tudok táncolni de az ágyban jó vagyok. Ehhez mit szóltok? Tánc nem ér fel egy szexuális tudással. Volt versenytáncos b.nom régebben és egy katasztrófa volt az ágyban.
10/12 anonim válasza:
Állati jól tudok breakelni, viszont az ágyban öt perc után sikoltozva kidobnak a csajok. Szerintem van összefüggés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!