Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek között van összefüggés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek között van összefüggés?

Figyelt kérdés

Egy kevésbé szép lány hamarabb elköteleződik mint egy szép lány?

Szép lány élvezi azt ha sok fiúnak tetszik meg sok fiúval lehet?

2021. aug. 20. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Ezeknek a kérdéseknek annyira semmi értelme..

Elve a szépség relatív,mindenkinek más a szép.

Nem lehet így általánosítani,minden ember más..

2021. aug. 20. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Ez függ a mentalitástól is, de úgy kb azt mondanám hogy részben igaz amit írsz.
2021. aug. 20. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Így igaz ahogy írtad, kár tagadni.
2021. aug. 20. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:
10%

Hát ez nettó hülyeség. Oké hogy vannak kivételek, pl néhány férfinak a kövér nők jönnek be stb. De simán lehet mutatni olyan nőket akik a férfiak 90%-ának bejönnek, szóval ők objektíven szépnek mondhatók

2021. aug. 20. 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
Becsszó Palvin Barbarával akartam az 1-esre rácáfolni, de nem volt kedven vitázni. Kösz 4-es hogy leírtad amit én nem :D
2021. aug. 20. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Amit én látok a környezetemben, hogy egy átlagos, nem túl szép lány örül, ha kap egy pasit, és ahhoz nagyon hűséges, ragaszkodó lesz, még ha nem is tökéletes minden. A jó csajok meg, akik emiatt népszerűek is, válogatósak nagyon, hatalmas igényekkel.
2021. aug. 20. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szép lány is elköteleződik. Csak nem biztos hogy meg tudod tartani! Több ilyet ismerek aki újraházasodott.
2021. aug. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!