Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, oráloznátok egy másik fiúnak a barátnőtök, vagy egy lány barátotok kérésére?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 06:29
31/43 anonim válasza:
lehetseges, de attol is függ ki a masik srac.
32/43 anonim válasza:
Igen, csak ne spricceljen a számba, a sperma ízét én nem szeretem.
33/43 anonim válasza:
Pedig pont ez benne a pláne :D
34/43 anonim válasza:
nagyon keves lany kerne szerintem iylet.altalaban minket pasikat izgat a biszexualitas..
35/43 anonim válasza:
Nem értem, hogy aki igent mond mér van felpontozva az ellenkező meg le xd
Mellesleg hetero nem csinál ilyet.
36/43 anonim válasza:
Lány barátnak simán. Kár, hogy nincs ilyen lány barátom.
37/43 anonim válasza:
Egy barátnőm volt akit izgatott az ilyesmi,megtettem többször is.
39/43 anonim válasza:
Én igen, izgatna is hogy csaj kér ilyet :D
40/43 anonim válasza:
Igen és nagyon jól esett főleg a végén mikor ránk zúdult a sperma eső🥰a barátnőmmel együtt játszottunk a forró lávával
Most is belegondolok áll a farkam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!