Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz olyan lány aki amiatt csal majd meg mert 14-15 cm hosszú a farkam?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 22:05
1/8 anonim válasza:
Inkább azon aggódnék lesz-e olyan lány akivel egyáltalán csak 1x is dugni fogsz ha a pélómérgetéssel vagy elfoglalva csajozás helyett.
2/8 anonim válasza:
A megcsalás döntés kérdése, aki képes a megcsalásra bármikor megcsalna nem csak akkor ha 15 centis a farkad. Egyébként teljesen átlagos méret, jó technikával tökéletes.
3/8 anonim válasza:
Az teljesen á t l a g m é r e t🤦🏻♀️
4/8 anonim válasza:
Ha sok szeretet adsz neki nem fog megcsalni.
5/8 anonim válasza:
Attól függ hány lány lesz. Mert minnél nagyobb a szám,a nagy számok elvén az esély is egyre nagyobb. Mondjuk háromból nem biztos hogy lesz,de húszból már esélyes……
6/8 anonim válasza:
Amiatt csalnak meg hogy hulye vagy. Nem ertem miert kell a farkadat meregetni? A lanyok sem meregetik a vaginajukat
7/8 anonim válasza:
Ez nem egy rossz méret. Ha elég vastag, és még használni is tudod, szerintem rendben van.
8/8 anonim válasza:
Én se lennék veled sokáig együtt, de nem azért, mert a farkad 15, hanem mert az IQ-d 75... ¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!