Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem szeretnék szopni akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeretnék szopni akkor is tegyem meg mert meg fog sértődni a pasim?

Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 20:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom azt se fogod bánni ha ő nem nyal ki. 🤷🏼‍♂️ Vagy az bezzeg alap?
2021. szept. 23. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd, ha meg megsértődik, és hisztizik miatta, akkor kívül tágasabb.
2021. szept. 23. 21:59
 13/19 anonim ***** válasza:
3%

Remélem azok akik ennyire tiltakoznak egy jó nyalást nem kapnak ebben az életben………

Azért mert nektek ez derogál,miért kell mást lebeszélni? Komolyan nem értem……

Aztán meg itt megy a hiszti hogy a férfiak nem tudnak nyalni meg nem akarnak…..

2021. szept. 23. 22:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Most kezdtem el írni a hozzászólásomat, de aztán megláttam a 13-as válaszát. Tudtad te egyáltalán értelmezni a kérdést? "Ha nem szeretnék szopni"...
2021. szept. 23. 22:07
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

#14 Nézd meg az 5-ös válaszát,én erre céloztam. Akkor ennyi erővel semmi sem “alap”. Nyilván ha nem akar szopni ne tegye, de akkor vállalja ennek a következményeit 🤷🏼‍♂️

Ugyanez van azokkal akik nyalni nem akarnak. Az a baj hogy az emberek túlkomplikálják ezt az egészet.

2021. szept. 23. 22:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az sem normális, ha ennek következménye van, de úgy látszik, hogy ebben sem értünk egyet. Ha valamit nagyon nem szeretnél csinálni, és ráderőltetik, akkor nem hiszem, hogy élvezetes lesz.
2021. szept. 23. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

#16 Nem normális,de mindenki tudja,hogy van következménye.

Mint a szexmegvonásnak,meg az eltaszításnak,meg mindennek.

Én azt se értem ha egy nő egy hónapban 1-2 alkalommal szexel a párjával,miért lepődik meg,ha kidobják/megcsalják?

2021. szept. 23. 22:27
 18/19 anonim ***** válasza:
65%
Sosem értettem mi ebben a nagy dolog, akkor szendvicset se csinálsz a barátodnak mert nem szereted?
2021. szept. 24. 05:12
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog megsértődni. Viszont nem biztos, hogy veled marad ha ez neki fontos. De ez sem baj, találsz majd valakit aki így elfogad.

A szex kölcsönös örömszerzés. Ha valamit nem élvezel, ne tedd.

2021. szept. 24. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!