Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mással is előfordul néha ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is előfordul néha ha hogy nem oda sikerül ahova szeretné?

Figyelt kérdés

Sajnos már későn húztam ki barátnőmből és nem volt idő lehúzni a gumit így minden abba ment..

Pedig nagyon sok jött belőlem és szóltam is neki hova fog menni de sajnos mikor úgy éreztem na most már késő volt és így a gumit raktam tele.

Olyan csalódottság érzett fogott el akkor mivel nem így szerettem volna.

Esetleg vannak erre jó módszerek hogy legközelebb ne így sikerüljön?

2021. szept. 22. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
időben húzd ki xd
2021. szept. 22. 14:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezzel most újat mondtál hallod..

Úgy éreztem időben vagyok de közbe kiderült mégse.

2021. szept. 22. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Hova akartad volna h.menjen egyébként ?
2021. szept. 22. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... 1x elmentél a gumiban nagy ügy. Lelkinyomi ne legyél ettől. Majd egy másik alkalommal sikerül kihúzni és mehet máshova.
2021. szept. 22. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Persze. Puncibol gyorsan ki, ő felém fordult gyorsan gyorsan közelre, száj kinyit...de én már elkezdtem lüktetni előtte 2 ütemmel. 1 kérése volt, ne hajba. Minden rohadt mocskos cseppje, a hajában landolt. Nem volt durci..kicsit sem. Még egy óra mulva is ezt hallgattam 😁😁
2021. szept. 22. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
#5-ös nagy király vagy 🤣🤣
2021. szept. 22. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés, én inkább mindig kihúzom előre, lehúzom a gumit, és még rántok rajta párat, hogy ne utolsó pillanatban kelljen a gumit lerángatni, mert azzal az orgazmusom is elrontom. Inkább azzal volt már kellemetlenség, hogy sokszor nem tudom én se, mennyi fog jönni. Volt, hogy megvoltam győződve, hogy most biztos nagyot fogok lőni, a párom is ott állt, és kérte, hogy élvezzek az arcára. Aztán a nagy rákészülésben jött vagy 3 csepp sperma, az is mind a kezemre ragadt, ahogy vertem, az arcára egy csepp sem jutott. De csak nevettünk mindketten rajta, legközelebb megkapta az adagját rendesen.
2021. szept. 22. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, én vagyok a kivétel...a legjobb dolog punciban elmenni, nincs az az isten, hogy pont az elélvezés előtt rántsam ki...
2021. szept. 23. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!