Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőm azt mondja, hogy velem akar maradni és hosszútávon terv velem, de közben ki szeretné még élni magát?
2 éve vagyunk együtt, 1 éve költöztünk össze, 22 és 25 évesek vagyunk. A barátnőm elég furcsán azzal állt elő pár hete, hogy szeret és velem akar lenni, de mivel én voltam neki az első komoly kapcsolata, ezért még szeretne "egy éjszakás kalandot" mielőtt mi összeházasodnánk meg hasonlók.
Én még lehet hogy bele is mennék de nem tudom hogy valóban komolyan vehetem-e így a kapcsolatot.
"Az itteni válaszolók annyira álszentek és naívak, jönnek azzal hogy máglyán égessük el a csajt"
Én saját példákat olvasok, nem vádaskodást. 10/9 ember félreb$zik? De akkor az az 1 annál értékesebb, nem?
Ennek az a legnagyobb rizikója, hogy a kalandjai során talán egy olyan pasit, akibe beleszeret, téged meg ténylegesen ott hagy. Kérdés, hogy együtt tudsz e élni ezzel a rizikóval.
Egyébként tényleg korrekt volt, hogy ezt elmondta neked, és nem kúrt félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!