Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszett neki vagy nem ? Többi lent
f28
Lakik az utcában ahol élek 1 nő aki kb 35-40 éves közötti jól néz ki meg minden na és amikor látom köszönök neki de mindig olyan le nézően köszön vissza
Erre ma reggel felébredek megy a szokásos készülődés a munkában (kertes házban lakom) így mindig azt szoktam ,hogy mikor fel ébredek tisztálkodás wc stb utána amikor poló alsó nadrág nélkül ki megyek a lépcsőre 5-8 perce mert jól esik a levegő felfrissít ott állok fél merev farokkal polóba erre pont jön az a nő a kerítésem kb 20 méter ide nézett és látta a farkam majd 1 pillanatra maga elé nézett majd vissza fordult és tovább nézte a farkam addig míg el nem haladt a kerítés mellet de nem szolt semmit és most csúnyán sem nézett rám
Ezért kérdezem a hölgyeket ha nem tetszett volna neki akkor el fordul vagy oda szól nem ?
Nem értitek ,hogy nem direkt volt csinálva el kellene olvasni amit írtam
Senki sose látta még és látom ha jön valaki gondolod ott állok ha észre veszem ,hogy jön valaki ezt nem vettem észre ennyi az egész ő meg bámult amúgy is 5:30-6 óra között még elég sötét van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!