Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor tetszett neki vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tetszett neki vagy nem ? Többi lent

Figyelt kérdés

f28

Lakik az utcában ahol élek 1 nő aki kb 35-40 éves közötti jól néz ki meg minden na és amikor látom köszönök neki de mindig olyan le nézően köszön vissza

Erre ma reggel felébredek megy a szokásos készülődés a munkában (kertes házban lakom) így mindig azt szoktam ,hogy mikor fel ébredek tisztálkodás wc stb utána amikor poló alsó nadrág nélkül ki megyek a lépcsőre 5-8 perce mert jól esik a levegő felfrissít ott állok fél merev farokkal polóba erre pont jön az a nő a kerítésem kb 20 méter ide nézett és látta a farkam majd 1 pillanatra maga elé nézett majd vissza fordult és tovább nézte a farkam addig míg el nem haladt a kerítés mellet de nem szolt semmit és most csúnyán sem nézett rám

Ezért kérdezem a hölgyeket ha nem tetszett volna neki akkor el fordul vagy oda szól nem ?

2021. szept. 22. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Egyrészt kamu, másrészt merev farokkal nem kellene mutogatnia magát senkinek nyilvánosan, mert valamelyik gyerekes apukától olyan pofont fogsz kapni, hogy a fejed körbetekeredik, vagy a rendőrt hívják rád, aztán bekerülsz a szexuális ragadozók adatbázisába. Nem is tudom melyik a rosszabb.
2021. szept. 22. 13:38
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem értitek ,hogy nem direkt volt csinálva el kellene olvasni amit írtam

Senki sose látta még és látom ha jön valaki gondolod ott állok ha észre veszem ,hogy jön valaki ezt nem vettem észre ennyi az egész ő meg bámult amúgy is 5:30-6 óra között még elég sötét van

2021. szept. 22. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem érdemes lenne változtatnod a viselkedéseden, amíg nagyobb bajba nem kerülsz, vagy mellőzni az ordas kamu kérdések kiírását.
2021. szept. 22. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
35%
De direkt mentél ki egy szál f@szban. Undorító vagy. Ha én lettem volna ott biztos megmondtam volna a magáét lefotózták és megyek a rendörségre. De remélem tényleg kamu vagy
2021. szept. 22. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:
35%
Ha igaz akkor ez csak simán kiakadás volt nem vonzalom kialakulása. Nem kell mindent bele gondolni
2021. szept. 22. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!