Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszett neki vagy nem ? Többi lent
f28
Lakik az utcában ahol élek 1 nő aki kb 35-40 éves közötti jól néz ki meg minden na és amikor látom köszönök neki de mindig olyan le nézően köszön vissza
Erre ma reggel felébredek megy a szokásos készülődés a munkában (kertes házban lakom) így mindig azt szoktam ,hogy mikor fel ébredek tisztálkodás wc stb utána amikor poló alsó nadrág nélkül ki megyek a lépcsőre 5-8 perce mert jól esik a levegő felfrissít ott állok fél merev farokkal polóba erre pont jön az a nő a kerítésem kb 20 méter ide nézett és látta a farkam majd 1 pillanatra maga elé nézett majd vissza fordult és tovább nézte a farkam addig míg el nem haladt a kerítés mellet de nem szolt semmit és most csúnyán sem nézett rám
Ezért kérdezem a hölgyeket ha nem tetszett volna neki akkor el fordul vagy oda szól nem ?
1#
Nem kamu ez ma reggelt történt kb 5:30-6:00 között
Nem hiszem,hogy ettől rád mozdul.
Én nőként azt gondolnám, nem vagy normális.
Ha férfi lett volna akkor is megnézte volna, mert abszurd a látvány. Akkor kitaláltad volna, hogy meleg?
A nő csak alig hitt a szemének.
De amúgy szerintem kamu ez a sztori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!