Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon erősen kell ingerelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon erősen kell ingerelni a csiklómat hogy orgazmust érjék el. Más csajok hogyan masztiznak és hogy tudnak ilyen könnyen elélvezni?

Figyelt kérdés

Szex közben nincs orgazmusom mert a csiklómat nem tudom úgy ingerelni hogy jó legyen na meg szégyellem is ezt csinálni. Ha masztizok akkor is erősen kell hogy ingereljem és sokáig is . Pedig sokszor nagyon fel vagyok izgulva.

Ti hogy masztiztok hogy sikerül olyan könnyen az orgazmus. Nekem nem elég hogy csak simogatom körkörösen egy kézzel. Csikloizgató vibrátort használok egy ideje azon is a legnagyobb fokozat kell hogy jó legyen.

2021. szept. 22. 09:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek egyformán érzékeny a csiklója, ahogy makk sem a férfiaknál. Amíg el tudsz élvezni, addig nincs gond. Pasid előtt sem kéne ezt szégyellni, dugás közben van hogy én is vibrizem magam. Tisztán hüvelyi úton nem megy az élvezés.
2021. szept. 22. 10:37
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Nekem csak néhány dolog jutott eszembe erről, amit már sokaknál láttam elrontva, rosszul csinálva.

Összepréseled rendesen a hüvelyed izomzatát, miközben masztizol?

Van olyan póz, amiben jobban be tudsz feszülni, rá tudsz feszíteni és amiben eredményesebben épül fel az orgazmus?

Én férfi vagyok, de pont ugyanolyan hatékonyan ki tudtam elégíteni a partnereimet IS azzal a módszerrel, ahogy én először maszturbáltam még gyerek koromban, akár ruhán keresztül is, mozdulatlanul.

Csak az kell hozzá, hogy nagyon erősen össze legyen nyomva a csikló és olyan pózban legyél, amiben be tudod feszíteni mindened és nem akarsz laza lenni. Háton fekve pont nem jó, mert az túl kényelmes és altató, kivéve ha van rajtad valaki, aki a teljes súlyát a csiklódra helyezi és rá tudsz fonódni, hogy meg se tudj mozdulni közben, csak vadul préseld a hüvelyed és elképzeld, hogy éppen elélvezel - ez be is következik pár perc alatt - de szerintem inkább neked kell felül lenni, hason fekve. Masztinál pedig valami keményet "meglovagolni", persze nem a hüvelyeddel. Úgy is jó, ha magad alá rakod a kezed és szinte megemeled magad a csiklódnak nyomott ujjaiddal, aztán vergődsz, mint valami partra vetődött delfin, miközben a punciddal semmi mást nem csinálsz, nem dörzsölöd, csak minden izomzatodat erősen feszíted és azt képzeled, hogy éppen el fogsz élvezni.

Remélem segítettem valakinek ezzel.

2021. szept. 22. 11:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én csajom sem tudja magát elélveztetni, mert azt mondja nem elég erős a keze, az igaz, hogy minimum 20 percig kell intenzíven izgatni a csiklóját, csak akkor megy el, lehet az ilyen lányok, hiszik, hogy nincs orgazmusuk, mert még nem találkoztak megfelelő ingert adni képes partnerrel.
2021. szept. 22. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Léghullámos csiklóizgatót próbáld ki, csodákra képes, ezt tapasztalatból mondom! (Womanizer, Satisfyer, stb.)

49 bi csajszi

2021. szept. 23. 05:52
 15/15 honbandi ***** válasza:
Kedves kèrdező.Szivesen segitek, hogy el tudj èlvezni. Nekem tetszik hogy a szex kozben izgatod a csiklodat. Vannak igy tobben nök. Eszt ne szègyeld inkább èld belemagad a gyönyör adta örömökbe is izgasd a csiklodat szexközben is ne legyèl szègyelös godol olyanra ami tetszik neked is!!
2022. jan. 8. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!