Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erősen kell ingerelni a csiklómat hogy orgazmust érjék el. Más csajok hogyan masztiznak és hogy tudnak ilyen könnyen elélvezni?
Szex közben nincs orgazmusom mert a csiklómat nem tudom úgy ingerelni hogy jó legyen na meg szégyellem is ezt csinálni. Ha masztizok akkor is erősen kell hogy ingereljem és sokáig is . Pedig sokszor nagyon fel vagyok izgulva.
Ti hogy masztiztok hogy sikerül olyan könnyen az orgazmus. Nekem nem elég hogy csak simogatom körkörösen egy kézzel. Csikloizgató vibrátort használok egy ideje azon is a legnagyobb fokozat kell hogy jó legyen.
Hogyha attól félsz, hogy a pasival szex közben ezt szégyelni kell akkor nagyon tévedsz. Nekem volt egy olyan barátnőm aki szintén csak így tudott csikló orgazmust kiválltani magából. Rengetegszer csapott rá nagyon erősen, nekem is nagyon nagyon erősen és intenzíven kellett csapkodnom a csiklóját, erősen ranyomtam az ujjaim, a fogaimmal is harapdálhattam, a legjobb érzés volt komolyan, nem kellett finomkodni, hanem vadul erőteljesen ingerelni neki, imádtam.
De, hogy szólóban hogyan tudnál finomabban elélvezni azt nem tudom, de nincs jobb látvány miközben szexelsz egy nővel és látod ahogy tiszta erőből ingerli a csikoját. Imádtam a látványt. Fuuu, de imádtam....régi szép idők.
ha pasi izgatja erősen akkor hamarabb mész el?
és próbáltál már olyan megoldásokat, hogy közben vibri a puncidban, esetleg popsidban
vagy csipeszek a bimbódon?
Soha nem csinálta még nekem pasi. Így nem tudom.
Vibrátort szoktam punciba közben. Nem megyek el hamarabb csak intenzívebb az érzés.
miközben csinálod fejben is van változás? pl perverzebb dolgokra gondolsz, vagy mást nézel, stb?
és egyből erős ingerrel kezdted, vagy régebben volt enyhébb inger is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!