Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek hosszú műkörme van, az hogy ujjazza magát?
Figyelt kérdés
Hogy törli ki egyáltalán a popsiját?
Kézimunkánál nem hátrány?
Vagy nem zavar egyáltalán? Vagy letudja addig venni?
Bocsi, nem értek ehhez, mivel férfi vagyok
2021. szept. 21. 04:00
1/13 anonim válasza:
A normál méretű műköröm nem hátráltat semmiben, ugyan úgy lehet mindent csinálni vele, mint egy sima körömmel. Ez most olyan, hogyha meghagyod hosszúra a körmöd, attól még ki tudod törölni a segged. :D Még az extrém hosszú műkörmökkel is meg lehet tanulni mindennapi tevékenységeket végezni, feneket törölni sem úgy szoktunk, hogy beleállítjuk a körmünk hegyét.
2/13 anonim válasza:
papírral törölöm ki
nem ujjazom magam, csak csiklót izgatok
nem körömmel mosom a fenekem, hanem a kezemmel
nem zavar kézimunkánál, nem a körmömmel verem neki
semmiben nem zavar
ja és ekkora körmöm
3/13 anonim válasza:
Fúj de csúnya a körmöd te macska
4/13 anonim válasza:
Hát ilyet még nem láttam élőben, de ne halgas a 3#-ra szerintem szép. 😘
6/13 anonim válasza:
Én inkább undorítónak nevezném azt a karmot.
7/13 anonim válasza:
Nem mondta, hogy így is néz ki, csak ekkora.
9/13 anonim válasza:
Volt műkörmöm ugyanúgy főztem, mostam, takarítottam, szexeltem, kitöröltem magamnak. Semmiben sem hátráltat. Ujjazni eleve nem szoktam magam, de ugyanúgy fel tudtad tenni az intim kelyhem ha megjott a menstruációm. A fenekem pedig nem a körmömmel törlöm hanem a papírral.
10/13 anonim válasza:
Amit linkelt a 2. maga a köröm hosszúsága is undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!