Van itt olyan akinek hosszú/műkörme van vagy volt és kontaktlencsét hord?
Már 2 hónapja lencsés vagyok, és eddig nem volt a ki-be helyezéssel semmi gond, viszont most, hogy hagyom megnőni a körmeim, egyre nehezebben megy. Szeretek kontaktlencsés lenni, de sajnálom már visszavágni a körmeim, mert hiányoznak a hosszú körmök is. Viszont félek attól, hogy esetleg elszakítom a lencsét vagy megkarmolom a szemem.
Ma, mikor kiakartam szedni a lencséket, nagyon nehezen ment, mert eléggé a szememhez voltak tapadva. Videókat néztem erről, az ujjam oldalával kellett volna lehúznom a lencsét, de az sem ment, annyira a szemeimhez tapadtak (azért sikerült megoldanom és kiszednem őket).
Akik esetleg hasonló cipőben járnak, jártak, tudnának valami tanácsot adni? Vagy körömvágás lesz a vége megint? :/
19/L
Biztos van valami spéci technika hosszú körmökkel.
Én nem kockáztattam inkább. Rövid körmökkel lencséztem addig, amíg használhattam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!