Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ezzel szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ezzel szexuális felhívás a célotok?

Figyelt kérdés

Olyan szexi cicanacit viselni, aminek elől vagy oldalt a combján egészen nagy átlátszó rész van, mintha nylon harisnya lenne alatta és látszik a szexi bőrötök. De láttam már vádlinál is ilyen kialakítást.

Jóga vagy futónadrágok ezek?

Ha utcára felveszitek, miért? Hogy hegyezzék a dákót a pasik?

Korral.

2021. szept. 20. 17:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Pedig, ha normális én megkérem a lyukát.
2021. szept. 20. 17:37
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Semmilyen szexuális felhívás nincs benne, egyszerűen sportoláshoz kényelmetlen. Ellenben tökéletes példája vagy, hogy miért utáltam anno Magyarországon nyilvános helyen edzeni - rengeteg ostoba férfi hitte azt, hogy valamiért ez neki szóló műsor, holott ha nem bámultak volna, mint valami visszamaradott bárány, fel se tűntek volna.
2021. szept. 20. 17:54
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

Cicanaci? Az is valami? Van olyan harisnyám, ami úgy néz ki, mintha a combfix is volna rajtam. Azért hordom, mert tetszik, azaz: nekem bejön magamon.

Sőt: magas sarkú csizmám is van, amiben tényleg elég vérforraló lábaim vannak, ezt is amiatt fogom hordani, mert magamnak tetszem benne. Kockás nacim is van és mesefigurás pólóm: ezt is a fentiek miatt hordom.

Őszintén teszek rá, melyik férfinak áll fel tőle (vagy sem).

Ettől még lehet, hogy van aki meg akar felelni valamilyen képzelt elvárásoknak mások felől, ők lehet, hogy emiatt hordanak / nem hordanak dolgokat, csak a saját véleményemet írtam le.

2021. szept. 20. 18:15
 14/22 A kérdező kommentje:
A magyar nők roppant önérzetesek, s ezt le kell törni. Nagyon nagy az arc, csúfságaim. 🙂
2021. szept. 20. 18:34
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
Imádom az ilyen embereket. Valószínűleg életben nem volt nője, emiatt mindenkire is haragszik, csak azt nem veszi észre hogy egy nulla, és hogy nem csoda hogy kerülik. És hogy levezesse ezt a stresszt, idejön gyik-ra és """oltja""" az embereket, név és arc nélkül. 😂😂
2021. szept. 20. 19:00
 16/22 A kérdező kommentje:
Több nőm volt, mint amennyi neked lesz. 😃
2021. szept. 20. 19:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

4# tán megerőszakolnád? Idióta

Aki így öltözik az szeretne szép lenni, követni a divatot, önbizalmát növelni.

2021. szept. 20. 19:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Konditerembe ilyen van rajtan, neha az utcan is
2021. szept. 20. 19:19
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Úgy gondolod, hogy azért öltöznek ki, hogy minden pasi aki rájuk néz azzal rögtön menjenek is szobára? Hát nem
2021. szept. 20. 19:19
 20/22 anonim ***** válasza:
94%

A kezed nem számít nőnek, sajnálom hogy ezt nekem kelle veled közölnöm.

Ha annyi nőd lett volna, tisztában lennél ezekkel a dolgokkal és nem tennél fel itt ilyen ostoba kérdéseket. 😄😂

2021. szept. 20. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!