Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezzel szexuális felhívás a célotok?
Olyan szexi cicanacit viselni, aminek elől vagy oldalt a combján egészen nagy átlátszó rész van, mintha nylon harisnya lenne alatta és látszik a szexi bőrötök. De láttam már vádlinál is ilyen kialakítást.
Jóga vagy futónadrágok ezek?
Ha utcára felveszitek, miért? Hogy hegyezzék a dákót a pasik?
Korral.

Cicanaci? Az is valami? Van olyan harisnyám, ami úgy néz ki, mintha a combfix is volna rajtam. Azért hordom, mert tetszik, azaz: nekem bejön magamon.
Sőt: magas sarkú csizmám is van, amiben tényleg elég vérforraló lábaim vannak, ezt is amiatt fogom hordani, mert magamnak tetszem benne. Kockás nacim is van és mesefigurás pólóm: ezt is a fentiek miatt hordom.
Őszintén teszek rá, melyik férfinak áll fel tőle (vagy sem).
Ettől még lehet, hogy van aki meg akar felelni valamilyen képzelt elvárásoknak mások felől, ők lehet, hogy emiatt hordanak / nem hordanak dolgokat, csak a saját véleményemet írtam le.

4# tán megerőszakolnád? Idióta
Aki így öltözik az szeretne szép lenni, követni a divatot, önbizalmát növelni.

A kezed nem számít nőnek, sajnálom hogy ezt nekem kelle veled közölnöm.
Ha annyi nőd lett volna, tisztában lennél ezekkel a dolgokkal és nem tennél fel itt ilyen ostoba kérdéseket. 😄😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!