Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem undorító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító a szájba élvezést elvárni?

Figyelt kérdés
Sőt van, hogy azt is sokan elvárják, hogy le is nyeljük

2021. szept. 20. 16:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
24%
Olyba tunik nekem nagy szerencsem volt mert bar viszonylag sok novel voltam mar, fel se merult soha ez a tema, mindannyian onkent boldogan nyeltek az anyagot :) szal szerintem ez a nem nyelem le tortenet a nok abszolut kisebbsegere jellemzo, legalabbis tapasztalatom szerint biztosan. Egyebkent en "elvarom" a dolgot, szamomra az egyik legjobb erzes a szexben amit nem szeretnek nelkulozni hosszutavon igy ha valakivel eljutnek odaig hogy szex de azt mondja hogy o ezt nem szeretne, akkor oke megertem de tovabballnek mielott tulsagosan megszeretnenk egymast. Ez ugyis kiderul mar az 1.par alkalom utan. Hosszabb tavon ugyis csak azzal leszel boldog akivel kozosek eteren is az igenyeitek, felesleges kompromisszumokat kotni evekig, evtizedekig... Magaddal bszol ki :)
2021. szept. 20. 20:30
 22/24 anonim ***** válasza:
70%
Én is undorítónak vélem férfiként.
2021. szept. 20. 22:12
 23/24 anonim ***** válasza:
78%
Köszönöm aggodalmad utolsó nagyon jól elboldogulok szájba élvezés nélkül is. Jelzem SOHA nem volt meg ebből problémám. Neked ez fontos ok, beszélj a saját nevedben.
2021. szept. 20. 22:45
 24/24 anonim ***** válasza:
77%
23-as férfiként mondom, hogy jó nagy hülyeséget írtál. Nem minden férfi várja ezt el, hiába hiszed azt.
2021. szept. 20. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!