Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító a szájba élvezést elvárni?
Figyelt kérdés
Sőt van, hogy azt is sokan elvárják, hogy le is nyeljük2021. szept. 20. 16:13
1/24 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy lányként írom
2021. szept. 20. 16:14
2/24 anonim válasza:
En lany vagyok es szivesen lenyelem a baratomet.
3/24 anonim válasza:
Elvárni bármit undorító egy kapcsolatban. Alkalmiban meg hát kínálat és kereslet.
4/24 anonim válasza:
Én nem várom el ha nem akarja akkor nem de ha akarja akkor csak
jól esik nagyon amikor a lány szájába van a farkam és akkor megyek el csodálatos érzés
F28
5/24 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de én sem várom el, volt egy barátnőm, aki nem szerette az orált, azt is megértettem. Szerintem is undorító elvárni, de az a lány sem komplett, aki csak azért csinálja, mert ezt várják tőle.
6/24 anonim válasza:
Elvárni undorító, igen. Ha magadtól szeretnéd, akkor nem.
7/24 anonim válasza:
fogalmazzunk úgy, hogy nem szép dolog bármit elvárni.
Ugyanakkor ez azért nem olyan nagy dolog, egy jó párkapcsolatban sokmindent megtesz az ember magától is a párja kedvéért, kölcsönösen, oda-vissza.
Az "elvárás", kényszerítés és az egyoldalúság viszont tényleg nem szép dolog.
Ha neked ez undorító, ne tedd meg, nem hiszem, hogy ezen múlik egy kapcsolat.
8/24 anonim válasza:
Elvárni "lehet" kapni már nem biztos. Olyat úgysem teljesítek ami nem kívánatos, senki kedvéért. Ha akkora jelentősége van számára hogy lenyeljem, élni sem tud nélküle akkor el kell búcsúzzunk.
9/24 anonim válasza:
Elvárni nem szabad.
Szájba élvezni nálam lehet, de nem nyelem le.
10/24 anonim válasza:
Nem kell nyelned. De akkor te sem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!