Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem undorító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító a szájba élvezést elvárni?

Figyelt kérdés
Sőt van, hogy azt is sokan elvárják, hogy le is nyeljük

2021. szept. 20. 16:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Elvárni, kikövetelni undorító valami. Ha mindkét félnek okés akkor nem az. Te nem vágysz rá, akkor közlöd a pasival hogy no furulya, no szájbaélvezés és kész.
2021. szept. 20. 16:34
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
Én speciel kellek. Igaz, nem is alapján lettem kiválasztva, hogy miket csinálok az ágyban.
2021. szept. 20. 16:35
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
Sosem volt nálunk még,nem is lesz. 39/f
2021. szept. 20. 16:35
 14/24 anonim ***** válasza:
16%

11.-nek.

Rendben, nem akarod. Oké!

De én meg nem akarom a punciba tolni, csak popiba.

Na?

2021. szept. 20. 16:36
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
14-es akkor viszlát! ^^
2021. szept. 20. 16:37
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
14 Ilyennel eleve össze sem jövünk.
2021. szept. 20. 16:39
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Azt én sem nagyon értem, hogy miért jó vagy miért várja el pár férfi, hogy beleélvezzenek a szájba és még le is nyeljék.

Mondom ezt nem prűd és nyitott lányként.

Ha a szájbaélvezésre vágyott a pasi akkor természetesen engedtem, a lenyeléssel voltak inkább gondok :(

Kivéve egyik partneremnél, neki szerencsére nagyon-nagyon kevés ondó jött élvezésnél, ami jött azt meg simán lenyeltem

2021. szept. 20. 16:51
 18/24 anonim ***** válasza:
31%
Magában a szájba élvezésben szerintem nincs semmi undorító. Ha a szopást nem tartjuk annak, akkor ez sem lehet az, hiszen a fiú élvezése természetes módon hozzátartozik, konkrétan azért csinálod, hogy a végén jó legyen neki. Olyan persze van, hogy éppen nincs kedved hozzá, hogy a szádban menjen el, ilyen bármikor bárkivel előfordulhat. És az valóban eléggé bunkó dolog, ha a fiú ilyenkor is elvárja, vagy mondjuk direkt nem szól élvezés előtt, annak ellenére, hogy te jelezted előre, hogy nem szeretnéd szájba kapni...
2021. szept. 20. 16:53
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

Ha csak seggbe akarod, akkor mit keresel a heteroszexuális kategóriában? Nem ciki ma már b.zinak lenni

2021. szept. 20. 17:27
 20/24 anonim ***** válasza:
12%
Jaj a sok csitri "undorito barmit elvarni" de azert gondolom ha nem akar a csavo kinyalni az mar rogton mas 🤣🤣 lanyok egy jotanacs a f..t nem csipke kesztyube kell fogni lanykent irom.
2021. szept. 20. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!