Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mekkora volt a legnagyobb és hogyan reagáltatok rá?
Figyelt kérdés
Amikor első szexre került a sor és előbukkant a nagy méret hogyan reagáltatok?
Nyilván nem jártok vonalzóval a kistáskában, de a fiú mit mondott hány cm?
Volt olyan kellemes csalódás, hogy nem is hittétek, hogy ez ennyire jó lesz nagy mérettel, de mégis élveztétek a dolgot és meglepődtetek magatokon is, hogy be tudtátok fogadni?
2021. szept. 20. 15:48
2/11 anonim válasza:
Szia, én gyakorlatilag jobban szeretem a relatíve kisebbet ilyen 13-16kozott. Elég sok egyéjszásom volt már és ha nagyobb méretet kaptam az általában nem esett jól.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem recskázom rá, tényleg érdekel.
Egyébként nekem átlagos a méretem, nem ezzel és nem itt akarok csajozni, vagy recskázni.
Egyébként meg minden szexuális jellegű kérdésre amit feltesznek lehetne azt írni, hogy mivan, te erre recskázol?
2021. szept. 20. 15:55
4/11 anonim válasza:
7 centi vastag. Azt mondtam rá, hogy próbáljuk meg.
5/11 anonim válasza:
18 centi. Meglepődtem, de nagyon izgató látvány volt. Igen, kellemes meglepetés volt, nagyon jól használta, isteni volt az egész.
7/11 anonim válasza:
Nagy ló, az igaz, jó magas is:)
8/11 anonim válasza:
17 korul volt a legnagyobb, de nekem a 15 centi koruli jobban tetszett. :)
9/11 anonim válasza:
Volt, 20 felett volt, nem mértem, szerencsére tudta is használni.
10/11 anonim válasza:
#8: rád szabtak. 14,5-15/4.4. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!