Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáltatok amikor kiderült, hogy megcsalt titeket
a párotok?
Még csak tervezte, de repült a háztól.
2021. szept. 8. 11:35
2021. szept. 8. 11:38
Össze törtem, magamat hibáztattam, sírtam, remegtem az idegtől. Kiderült, láttam beszélgetéseket, képeket. Én idióta megbocsátottam. Tönkre tett az a pár hónap "újra kezdés" állandóan ideges voltam, lefogytam stb. Aztán másodszor kiderült, hogy újra megcsalt, több nővel. Össze szedtem magam, és télen egy estén kiraktam a lakásomból. Ennek már több éve, sokat tanultam ebből, és már boldog vagyok.
2021. szept. 8. 11:41
Be vertem a falamat. Dühös voltam magamra és másra is. Be adta a dumát h napok óta szarul van és otthon alszik. El mentem látogatóba hozzá. Az anyja azt mondta vidékre ment egy baràtjához. Majd kiderült h az a barát egy csaj akit kurogatott napokig. Mikor mondta h àtjön hozzám mondtam h nyugodtan jöjjön. Mikor láttam h jön az összes cuccát ki dobtam az ablakomból és a pólóira rá írtam csaló rohadék vagyok. Kiszedni se tudja belőle. Azóta nem keresett. És egy boldogtalan alkoholista szar darab lett
2021. szept. 8. 11:49
5/18 A kérdező kommentje:
Én 6 éve vagyok párkapcsolatban, ebből 2 év volt távkapcsolat. A távkapcsolat ideje alatt mindig tartottam attól, hogy megcsalhat a barátnőm.
5: Mérget vehetsz rá, hogy van bikája...
2021. szept. 8. 12:10
Veszekedtem vele hogy hogy tehette ezt, tényleg nagyot csalódtam benne mert egy aranyos lánynak ismertem meg. Órákon keresztül könyörgött és megbocsátottam neki de nem volt az igazi és bő 1 hónap múlva szakítottunk
2021. szept. 8. 12:21
Igaz, ez pont a másik oldal, de
Én sosem tudtam kimondani, hogy ennyi, befejeztük ezért nekem egy eszköz volt a megcsalás. Azt könnyebb volt közölni mint azt, hogy vége.
2021. szept. 8. 12:38
8-as nemááár... Jól megbonyolítottad. Innentől jogosan a fejedhez vághatja, hogy hűtlen ember vagy.
2021. szept. 8. 12:41
Engem a barátnőm csalt meg. Elment dolgozni és a laptopomon a facebookjából elfelejtett kijelentkezni és láttam, hogy egy csávóval beszélget, kíváncsiságból beleolvastam, mivel az utolsó beérkezett üzenet egy szív szimbólum volt, szóval belenéztem. Az üzenetekből kiderült, hogy lehet köztük valami, randiról is volt szó benne. Barátnőm munkahelyén van egy lány, akivel jóban vagyok, megkértem, hogy derítse ki, hogy mi van köztük. Pár nap múlva írt egy üzenetet, hogy a barátnőm a másik sráccal szexelnek, titokban képeket is csinált róla és elküldte nekem.
Fogtam azt a pár ruháját, amit nálam tartott, széttéptem őket és betettem az egyik táskájába és kitettem az ajtó elé. Az egyik képet kinyomtattam és azt is betettem a táskájába. Amikor hazajött és belenézett, volt nagy meglepetés és hiszti...
2021. szept. 8. 13:00
Kapcsolódó kérdések: