Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáltatok amikor kiderült, hogy megcsalt titeket a párotok?
Figyelt kérdés
Kiderült az is hogy hogyan, hol és kivel csalt meg?2021. szept. 8. 11:29
11/18 anonim válasza:
Igen ezt hívják úgy hogy gyáva féregség
12/18 anonim válasza:
10!Hiszti? Meg őhisztizett? Min?
13/18 anonim válasza:
12: Azon hisztizett, hogy mit képzelek magamról, hogy kidobom egy szó nélkül és hogy ő nem érdemli meg ezt a bánásmódot. Aztán könyörgött, hogy ne dobjam ki és megpróbálta bemagyarázni, hogy nem ő látható a képeken...
14/18 anonim válasza:
12. Grat. Le a kalappal. Fajó dolog ám mikor látod sírni, és az ember szive szerint mindent elhinne neki az utolsó szóig....de tudjuk mi az igazság. Igazából még utolsó szavai "jogán" is hazudott.
15/18 Mathus válasza:
A kérdésre: ha sok közös dolgotok van, ház/vállalkozás/gyerek(ek) akkor meg kell gondolni, mert drága dolog így megnyomni a reset gombot. Akkor fejben/testben rendbe kell tenni mindent, aztán hátha. Ha nem, akkor hajrá, csak előre, de azt szerintem te is tudod, hogy az emberek nem változnak. Nincs garancia, hogy a következő jobb lesz.
16/18 anonim válasza:
Én személy szerint a feleségemet sose csalnám meg és nem is fordult meg a fejembe ilyen! Viszont ha ő és bukta lenne akkor tuti álmában le nyírnám a hajnyíróval a haját!!!
17/18 Twastar válasza:
Konkrétan megundorodtam tőle.
Hozzám ért a kezével hogy vigasztalóan simogasson és kirázott a hideg fizikailag.
18/18 Twastar válasza:
#10 frappáns megoldás volt! 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!