Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is ennyire kiakadnátok ezen? Így reagálnátok?
Hétvégén barátaimmal elmentünk bulizni. Meg lett beszélve párommal hogy most csak a srácokkal akarok lenni, mert már fél éve nem volt közös programunk. Ő ezt nyugtázta is, menjek érezzem jól magam. (Vele heti 4-5 napot minimum vagyok, ez hozzá tenném).
Egy jó hajnali hatig elhúzódott a beszélgetés iszogatás, gondoltam akkor haza megyek és lepihenek. Írtam is neki hogy otthon leszek, és azt a napot ha nem gond pihenéssel töltöm/alszok. Rá 2 órára amikor felébredt írt hogy rendben pihenjek. Hát nyilván le is feküdtem aludni. Erre este 7 körül kaptam egy üzit hogy most már jól esne neki ha foglalkoznék vele. Hát én akkor még aludtam, 9 tájékán ébredtem meg. Láttam az üzit, és gondoltam átmegyek hozzá, nyilván látni akar. Na hát ebben nem volt köszönet. Teljesen kiakadva fogadott, hogy én mekkora egy bunkó vagyok, hogy átbulizom az éjszakát, aztán egész nap nem foglalkozok vele, nem írok vissza amikor ír, és most is bizto csak amiatt jöttem mert szexelni akarok és kaptam mellé egy büdös nagy pofont. Most komolyan, ez normális reakció? Ti is ezt csináltátok volna? Tényleg én csesztem el valamit, és ennyire vakon vagyok hogy nem veszem észre?
Menekülj, barátom! Amíg még nem vagy fél méteres láncon kikötve az udvar hátuljába.
És ezt nőként mondom neked.
Szakítóok:)
Eleve ez a gyerekes hiszti is gáz, nyilván pihensz, alszol másnap, ha hajnalig buliztál. De az hogy felpofoz... szánalmas. Milyen mentális problémái lehetnek már a palinak, te jó ég. Komplexus, önbizalomhiány stb. Én nem is tudnék férfiként tekinteni arra, akinek ilyen problémái vannak. Szakíts és keress értelmesebb gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!