Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri megnagyobbíttatni a húgycsőnyílást? (meatotomy)
Szia, nekem már elég régóta meg van így csinálva, már 16 éves korom óta, teljes meatotomy a makk aljáig, kb az eredeti húgycsőnyílás 5-6-szorosa. Ha ez a férised akkor megéri megcsináltatni, úgysem tudsz ettől szabadulni, nagyon hasznos a soundingnál, nekem pl a vágás után már egyből befért félig a kisujjam, plusz brutál mértékben megnöveli az érzékenységét a makknak, mivel körül vagyok metélve nekem ez különösen jól jött, annyi, hogy ezzel meg kelk barátkozniy hogy az ondó már nem lövell ki hanem csak így kicsorog, plusz pisilésnél lehet kicsit bonyolultabb, alapból sokkal vastagabb sugárban jön meg sokkal gyengébben és néha szétszóródik, de az kontrolálható ha összenyomod a lyukat, szóval jahh szerintem nagyon megéri, de ha bármiféle kérdésed van még szívesen megválaszolom;)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!