Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyire fair, ha a párom szakállbeültetést szeretne, de nem akarja, hogy én megnagyobbíttassam a cicim?
Nagyjából ugyanannyi a költsége a kettőnek. Szerintem felesleges a szakállbeültetése, mert egyébként teljesen férfias, vonzó arca van, csak az arcán (a kis pofi-részeken) nem nő minden ponton, ami őt zavarja, ezért mondtam, hogy ha mindenáron megcsinálja, akkor én is megműttetem a cicim- ami meg szerinte felesleges (mondjuk, szerintem is, de perspektívába akartam állítani). Az önértékelésem rendben van, de azért tény, hogy gyakran örülnék mondjuk egy kosárkányival nagyobb méretnek. Kb annyira van rá szükségem, mint a páromnak a plusz szőrös területekre.
Mennyire fair, hogy a közös pénzünkből a maga hiúságára lazán kifizetne irracionális összegeket, de az én hiúságom meg nem hajlandó támogatni?
Ráadásul úgy, hogy házra gyűjtünk.
És igen, jelenleg ez a legnagyobb problémánk a kapcsolatban, sose legyen nagyobb, tudom.
Itt lenne vége a közös kasszának! Az eddig félretett pénzt felezzük, és innentől minden mást is! Ha ingatlanvásárlásra kerül a sor, a tulajdoni rész a beleadott összeg alapján kerül elosztására.
Aztán mindenki olyan baromságra költi a fizetését, amire akarja!
Érdekes ötlet. Én gyűlölök borotválkozni, nem értem miért akarná más, hogy még többet kelljen ilyen dologgal foglalkoznia. :D
Utánanéztem, hajból veszik a szőrt, így meg nagyon furcsán festene a végeredmény, a két szőr nem ugyanolyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!