Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idösebb fiúktól-Férfiaktól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idösebb fiúktól-Férfiaktól kérnék tanácsot! 2 év van még amig nagykorú leszek. Fitymaszükületem van, de a szüleimnek nem szeretnék szólni, inkább megvárok és elmegyek majd akkor orvoshoz (?)

Figyelt kérdés
Az orvos, hogy tud ezen segíteni? Tudom van a körülmetélés, de ez hogy történik, utána hogy van?
2021. szept. 19. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem keres fel 1 orvost minél hamarabb
2021. szept. 19. 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Oh szerintem el kéne menned orvoshoz, ő megmondja mennyire súlyos a dolog, mi legyen a következő lépés stb. A szüleidnek talán akkor annyit mondj, hogy szeretnél elmenni orvoshoz. Majd úgyis megkérdezik van e valami baj, de megmondod hogy nincs, csak szeretnél elmenni egyszer. Esetleg mondhatod, hogy meg akarsz kérdezni pár dolgot egy orvostól. Ha normális szüleid vannak, akkor foglalnak neked időpontot, aztán mehetsz. Megmondod, hogy egyedül akarsz bemenni a dokihoz és kész:)
2021. szept. 19. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Húzogasd sokat, hátha szerencséd lesz. Nekem is fitymaszűkületem volt (állva nem tudtam hátrahúzni a bőrt). Tudatosan elkezdtem lankadtan finoman feszíteni, illetve sokat maszturbáltam, és megnyult annyira, hogy olyan 17 éves koromra teljesen hátra tudtam huzni max merevedéssel is.
2021. szept. 19. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem!! Most menjél orvoshoz! Segíthet a húzogatás,de az igazi megoldás,az orvos!Nem 2 év múlva,nem 1 év múlva,nem több hónap múlva,most. Mármint,ahogy lehetőséged lesz reá,a jövő héten.Vonal alatti kérdésem,hogy mi az,amit még nem mersz megkérdezni? Másképp fogalmazva,miért nem fordulsz apádhoz? Egyetlen apa sem akar rosszat a fiának! 57/F
2021. szept. 19. 16:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Idősebb*
2021. szept. 19. 16:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Pedig a nyujtás az esetek nagy részénél tökéletes megoldás. Régebben nálunk sem, meg manapság a világ nagy részén sem jut senkinek sem az eszébe, hogy ez orvosi segitséggel menne csak.
2021. szept. 19. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A fitymaszűkület mértékétől függ az orvosi megoldás. Lehet hogy csak egy kis bemetszés kell, de előfordulhat a körülmetélés is. Az orvos majd eldönti. Jobb minél előbb túlesni rajta. 16 évesen már bármikor jöhet egy kedves lány aki szívesen ráhajolna a farkadra hogy szerezzen neked egy örömteli pillanatot. Borzasztóan kellemetlen lenne magyarázkodni neki. Szóval ne várj.

Hogyan történik a körülmetélés orvosi körülmények között ? Google a barátod. Minden informácót megtalálsz a neten.

2021. szept. 19. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha orvoshoz megy, azonnal bemetszik vagy körülmetélik. Remgeteget olvastam a témában, az összes fórumot, ami létezett akkor a neten. Rengeteg véleményt olvastam, akiknek csúnya lett, vagy nem úgy sikerült a műtét ahogy kell. Nem mindig egyből a műtét a megoldás. Nalam is megoldódott anélkül, és aktív nemi életet élek. 3as voltam
2021. szept. 19. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:

És te láttad a kérdező farkát ugye ?

2021. szept. 19. 17:20
 10/11 anonim ***** válasza:
4-es vagyok.Az orvos,semmit sem tehet a beleegyezésed nélkül.Megállapítja a problémát és elmondja a lehetséges megoldást is,a kockázatokat is.Azért fontos,hogy lássa szakember,mert így tudod,hogy mire számíthatsz.Jelenleg csak találgatás van,az pedig,nem jó!
2021. szept. 19. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!