Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit reagálnátok ha egy lány megkérne, hogy legyél a szexpartnere mert magányos?
Figyelt kérdés
Belemennétek ha igényes a lány?
Tartanátok tőle, hogy belétek szeret?
Kielégítenétek a vágyait, ha ő kielégíti a tiéteket?
Mit szólnátok ha megtalálnátok a fiókban a vibrátorát?
2021. szept. 18. 20:14
11/17 anonim válasza:
#10 ezt mondom a nőknek: a prostival nem a pénz a fő baj. Nem ezért vagyunk sokkal szívesebben egy normál nővel.
12/17 anonim válasza:
Elröhögném magam mert kizárt hogy valakinek bejöjjek annyira hogy szerelem nélkül rám izgúljon
13/17 anonim válasza:
Mi köze a szexnek a magányossághoz? Ha ez a bajod nem szexpartnerre van szükséged, hanem barátra.
14/17 anonim válasza:
Lovagoltatnám hosszan, jó keményen ;)
15/17 anonim válasza:
Hogy van ez? Ő kért meg,hogy kielégítsem a vágyait.Amikor igen mondanék a szexpartner szerepre,akkor evvel,ő is vállalta,hogy én is ki fogok elégülni. Vagy a nadrág rajtam marad,csak nyelv,kéz,vibri?Akkor,nyilván,csak a Nem ,a helyes válasz! A fiókban talált vibrátor,egyfajta vetélytárs,ő a múlt.Nekem,jobbnak kell lennem,hogy én legyek a jövő.A kérdésből ítélve,még hezitálsz. Ne tedd! Mondj a lánynak nemet,meg azt is,hogy engem keressen meg,privátban.Köszönöm.
16/17 anonim válasza:
Kedves kérdező! Többen reagáltunk,de semmilyen visszajelzést nem kaptunk.Bevállaltad vagy csak lelki barátok maradtatok?Csak hozzád ragaszkodik szexpartnerként vagy hajlandó bővíteni az ilyen irányú ismereteit mások számára is?A fentebb leírtjaimat,tartom.Tizenötös vagyok.
17/17 anonim válasza:
Igen,én pasiként nagyon szeretném,csak sajnos nem találni sehol ilyen nőt!
Ha mégis lenne,annak várom privibe bármilyen üzijét!!!
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!