Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora összeg beáldozásával találhatnék biztosan tartós szexpartnert?
Mindig egyszerű életet éltem. Eddig sem tudtam mire költeni a pénzt, azt terveztem, hogy majd a leendő párommal utazgatni fogok a világban, de ennek most vége.
Azóta kétszer olyan gazdag lettem a Bitcoin árfolyamának köszönhetően és igazából már annyira mélyponton vagyok lelkileg, hogy nem is érdekel a pénz.
Várom a kreatív ötleteit az összes itteni okoskodónak, aki szerint az a lényeg, hogy legyen pénzed.
Hát, 430.000 Ft a nettóm. 200.000 kell, hogy megéljek, szóval sajnos kétlem, hogy elég lenne a fizetésem rád :(
27/F
Küldj nekem egy autóra valót, és garantáltan minden este más partnerrel lehetsz, vagy állandóval, ha arra fáj a fogad.
Vannak ismerőseim... válogathatsz is.
Ha már ennyire nem érdekel a pénz, Mr Musk....
Ha egy állandó partnered van az kb havi 200-500 eft, attól függően mennyire jó a csaj, és mennyit találkoztok. Heti 1, 2 alkalom van ebben.
De érdemesebb egy lánnyal találkozgatni, és alkalmanként elszámolni az olyan 20-50 eft között van.
A rosszlanyok.hu-n olyan 15-30 eft az óra. Ott is mehet mindig egyhez, csak nincs meg a kizárólagosság.
Amúgy ha valaki azt mondja "amatőr" lányok közül, hogy csak veled találkozik heti 1x, annak se nagyon kell hinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!