Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha soha nem derülne ki, mi lenne az az összeg (ha van ilyen), amiért bevállalnátok szexet egy átlagos férfival?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 18:39
2/22 anonim válasza:
Akkor sem lenne szükségem arra az összegre.
Ha le feküdnék az adott személlyel,nem a pénz miatt
3/22 anonim válasza:
Nem vagyok prosti nem d.gok pénzért
5/22 anonim válasza:
Titoktartási nyilatkozat hatalmas összegű kártéritèsi kötelezettséget vállalva annak megszegéséért.
7/22 anonim válasza:
Jól lepontozzák azokat akik nem szexelnek pénzért :D
Frusztrált incelek...
8/22 anonim válasza:
Egyszer kipróbálnám, h milyen pénzért szexelni. De csak olyan pasival akihez vonzódom. Kiváncsi lennék h milyen érzéseket vált ki belőlem.
9/22 anonim válasza:
Nemtudom, cumiztam már pénzért, de sexelni még nem
10/22 anonim válasza:
Csak olyannal tudnék, aki valamennyire bejön. Mondjuk 500 ezer 😀
De ezért nem fizetne ennyit nekem senki 😀
Meg ha már bejön, akkor lehet, hogy inkább áttérnék a sima pénzmentes szexre 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!