Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Hagytatok már el egy férfit azért mert csak átlagos mérete volt?
Hát kinek mi az átlagos, mármint én nem statisztikák alapján szelektálok és nem is valami jó a szemmértékem, de pl amit a #6 linkelt, az az én eddigi (8 elemes lista, nem valami reprezentatív) tapasztalataim alapján némileg az átlag alatt van. Vagy a képen szereplő úriembernek van gigantikus óriáskeze. Szóval ha engem eddig mindig átlagon felüli mérettel megáldott pasik találtak meg, akkor ez torzíthatja a képem az "átlagos" pénisz fogalmáról. Szóval már csak ezért sem tudnék igazán releváns választ adni a kérdésedre. Hiszed vagy sem, nem szabócentivel vonulok ágyba, szóval nem tudom megmondani egy péniszről sem, hogy pontosan mekkora, csak annyit tudok, hogy esztétikus-e, arányos-e, és hogy jó érzés-e amikor bennem van. Amennyiben jó érzés a szex vele, akkor nem fogok szakítani, méret ide vagy oda, és nyilván olyat sem csinálok, hogy mikor előkerül a nadrág tartalma, egyből fogom magam és öltözök, mert ránézésre nem tudom megállapítani, milyen varázslatra képes vele a tulajdonosa.
Viszont nem volt még részem tartósan rossz szexben, szóval emiatt még sosem kellett szakítanom senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!