Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim állandóan csak az orált akarja. Normál szex szinte nincs is. Ugye ez nem normális dolog?
Legtöbbször azt kéri hogy szopjam le. Alig szexelünk néha kézzel kielégít. De a farkát alig láttam még állva max.ha szopatni akar.
Azon gondolkodom szakítok. Erősítsetek még benne hogy jól gondolom ez nem normális dolog és jól teszem ha szakítok.
Pasi vagyok, de én szégyellném magam, ha ennyire semmit nem nyújtanék páromnak, ha ennyire önző lennék és kizárnám őt a szexuális élményekből. Mert kb ezt csinálja veled a "pasid".
Beszélgethetsz vele problémádról ezzel kapcsolatban, de megsúgom előre, ha magától nem érzi a dolog súlyát, meg sem hallja majd mondandód.
Lehetne normális is ha legalább alaposan kinyalna kétszer egy este és cserébe a szádbaélvezne. Szoktam én is így a csajommal hogy nincs dugás csak nem rövid többszínpados petting.
De hogy csak megszopat, te lenyeled és annyi. Azért az elég erős önzés és jelzés neked a helyzetről valóban.
Esetleg nem a teherbeejtésedtől tart a srác?
Hány évesek vagytok?
44f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!