Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim állandóan csak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim állandóan csak az orált akarja. Normál szex szinte nincs is. Ugye ez nem normális dolog?

Figyelt kérdés

Legtöbbször azt kéri hogy szopjam le. Alig szexelünk néha kézzel kielégít. De a farkát alig láttam még állva max.ha szopatni akar.

Azon gondolkodom szakítok. Erősítsetek még benne hogy jól gondolom ez nem normális dolog és jól teszem ha szakítok.

2021. szept. 18. 11:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Pasi vagyok, de én szégyellném magam, ha ennyire semmit nem nyújtanék páromnak, ha ennyire önző lennék és kizárnám őt a szexuális élményekből. Mert kb ezt csinálja veled a "pasid".

Beszélgethetsz vele problémádról ezzel kapcsolatban, de megsúgom előre, ha magától nem érzi a dolog súlyát, meg sem hallja majd mondandód.

2021. szept. 18. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Általában aki csak egy szippantó cidrázógépnek tartja a párját és sz.rik rá mit akar a másik önző pötsnek szokták nevezni. Értelmes nő meg nem marad ilyennel.
2021. szept. 18. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony nem normális, de ezt neked kell eldöntened hogy te mit szeretsz vagy fogadsz el.
2021. szept. 18. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Lehetne normális is ha legalább alaposan kinyalna kétszer egy este és cserébe a szádbaélvezne. Szoktam én is így a csajommal hogy nincs dugás csak nem rövid többszínpados petting.

De hogy csak megszopat, te lenyeled és annyi. Azért az elég erős önzés és jelzés neked a helyzetről valóban.

Esetleg nem a teherbeejtésedtől tart a srác?

Hány évesek vagytok?

44f

2021. szept. 18. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Ez a szopás átka. Velem is ez volt.
2021. szept. 18. 16:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Szexben,nincs nemnormális,legfeljebb a partnernek nem tetsző.Vagyis,igen,szólj neki,hogy te meg normál szexet (is) igényelnél.Valamiért,szó nélkül csináltad eddig.Lehet,hogy jól,lehet,hogy nem jól teszed,ha szakítasz.Ezen kívül,mi tart össze benneteket? Érdeklődési kör,gyerek,szülői akarat stb?
2021. szept. 23. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!