Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim állandóan csak az orált akarja. Normál szex szinte nincs is. Ugye ez nem normális dolog?
Legtöbbször azt kéri hogy szopjam le. Alig szexelünk néha kézzel kielégít. De a farkát alig láttam még állva max.ha szopatni akar.
Azon gondolkodom szakítok. Erősítsetek még benne hogy jól gondolom ez nem normális dolog és jól teszem ha szakítok.
Szerintem nem az a lényeg, hogy ki szerint normális, meg ki szerint nem, hanem az, hogy NEKED jó-e így?
(Nekem nőként nem lenne az.)
Kedves Kérdező!
Igen, jól érzed, téged egy kissé kihasznál a partnered...állítólag vannak nők, akik szeretik ezt a fajta alá-fölé rendelt viszonyt, de ha te nem ilyen vagy, akkor lépj ki ebből.
Azt írja a kérdező alig van (szinte nincs) szex a szopás miatt mert az az elsődleges a srácnak. Ezen nem sok beszélni való van, csak annyi hogy menjen és keressen olyan nőt aki puttonyként odatartja a száját amikor csak óhajtja. Itt nem csak a preferenciáról van szó, példája az önző személyiség 0 szexuáliskultúrával társulása.
Ha csak nem vagy kifejezetten alárendelhető személy akinek szintén élvezetet okoz ez a felállás, (kétlem, akkot nem itt kérdeznél) ezzel az emberrel nem passzoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!