Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ebbe a kategóriába írogató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ebbe a kategóriába írogató férfiak miért abból indulnak ki, hogy az itteni lányok mind bombanők?

Figyelt kérdés

2021. szept. 18. 09:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem indulok ki ebből. Minden hölgy szép a magamódjàn.
2021. szept. 18. 09:33
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Mert használjuk a fantáziánkat.
2021. szept. 18. 09:35
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Miért szerinted nem azok?? Én úgy képzeltem eddig hogy a gyékára csak fullos, nagycsöcsű, jóseggű, szopósszájú lányok írogatnak. Ki is térnék a hitemből ha kiderülne hogy valójában nem így van.
2021. szept. 18. 09:37
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
kedvencem amikor mondom nem ismerkedek, válasz: akkor biztos dagadt vagy :D:D:D
2021. szept. 18. 09:38
 5/17 anonim ***** válasza:
55%

Mit fogok ezért itt kapni!?

1. Szép és értelmes lányok nem olvassák ezt az oldalt,

2. Szép és buta lányok nem olvasnak semmit, csak képeket készítenek/néznek,

3. Nem szép és értelmes lányok szintén nem olvassák az itteni perverzek agymenéseit,

4. Ergo akik itt lányok vannak esetleg, azok hát khm...de szerintem leginkább férfiak, akik nőknek álcázzák magukat.

2021. szept. 18. 09:47
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

Tévedsz! Az itteniek nem csak a lányokat tartják "bombanőnek", hanem a férfiakat is.

Én pl férfiként ha nem írom oda a hozzászólás végére, hogy F, akkor rögtön kapok 3 privátot, amiben máris nyalnának, dugnának, kapcsolatra keresnének, nyilván mert bombanőnek hisznek :D

2021. szept. 18. 09:56
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

Pedig nagyon igaza van a kérdezőnek. Rám konkrétan kiakadt egy pasi, hogy hogy merek nem szép lenni. Konkrétan, hogy -hogy történhet ez meg.

Na ő, pont abba a kategóriába tartozhat akiről a kérdező ír, hogy úgy gondolja, ide csak szép csini fullos csajok, nők írnak.

2021. szept. 18. 09:56
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

kedvencem: nyalnálak, dugnálak

azt se tudja hogy nézek ki

nem baj, neki a személyiség számít, ember, még vissza se írtam kb. :D:D

2021. szept. 18. 09:57
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Már az az elmélet is részben téves,hogy az itteni lányok lányok :)))
2021. szept. 18. 10:01
 10/17 anonim ***** válasza:
98%

annyi kamu pasi van, aki szórakozásból lánynak adja ki magát, hogy kb. mindenki szerint faszi vagyok, pedig nőből vagyok

de annyira lerí hogy kamu, többen is egyszer nőként, egyszer férfiként írnak, de ugyanarról a nickről, eszük mint a tyúknak

2021. szept. 18. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!