Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik "eminens, jó kislány" kategóriába tartoznak, más is gondolt már arra, hogy milyen lenne "kikezdeni" a tanárával?
A felnőtt korosztályra gondolok, tehát egyetem, felsőoktatási szakképzés, ilyesmik.
Általában minden csoportban én voltam tipikus jó tanuló, visszafogott, szende lány, akit a tanárok többsége kedvelt, de leginkább cuki kis diákként gondol rá.
Elgondolkodtam, hogy vajon milyen lenne, valóban kikezdeni egyik fiatalabb tanárral aki korábban szeretett beszólogatni, milyen lenne "cicázni" egy kicsit, hogy vajon mit reagálna, meddig menne el.
Egyes lányok egyszerűen odamennek és megkérdezik lenne-e kedve a "lakásába felmenni", ezt mondjuk nem tudnám megcsinálni, sem a kérdést, sem mást, de azért izgalmas eljátszani a gondolattal, hogy vajon hogyan reagálnának egy ilyen kérdésre.
(A kérdést úgy értsétek, hogy vagy már nem tanít az adott tanár, vagy nem osztályoz, tehát a tanulmányi előmeneteltől független)
Az oldalon olvastam ilyen válaszokat is más kérdésnél.
De buliban, vagy ismerőst simán.
Ez tipikusan ribizlis viselkedés.
Hát a szende jó kislányok sokszor meglepő dolgokra képessek.
Az ember nem is gondolná hogy egy báránybőrbe bújt farkas az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!