Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik "eminens, jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik "eminens, jó kislány" kategóriába tartoznak, más is gondolt már arra, hogy milyen lenne "kikezdeni" a tanárával?

Figyelt kérdés

A felnőtt korosztályra gondolok, tehát egyetem, felsőoktatási szakképzés, ilyesmik.

Általában minden csoportban én voltam tipikus jó tanuló, visszafogott, szende lány, akit a tanárok többsége kedvelt, de leginkább cuki kis diákként gondol rá.

Elgondolkodtam, hogy vajon milyen lenne, valóban kikezdeni egyik fiatalabb tanárral aki korábban szeretett beszólogatni, milyen lenne "cicázni" egy kicsit, hogy vajon mit reagálna, meddig menne el.

Egyes lányok egyszerűen odamennek és megkérdezik lenne-e kedve a "lakásába felmenni", ezt mondjuk nem tudnám megcsinálni, sem a kérdést, sem mást, de azért izgalmas eljátszani a gondolattal, hogy vajon hogyan reagálnának egy ilyen kérdésre.

(A kérdést úgy értsétek, hogy vagy már nem tanít az adott tanár, vagy nem osztályoz, tehát a tanulmányi előmeneteltől független)

2021. aug. 14. 02:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok tényleg vannak ilyen csajok, akik így felhívják a tanárt lakásra?:D
2021. aug. 14. 02:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Az oldalon olvastam ilyen válaszokat is más kérdésnél.

De buliban, vagy ismerőst simán.

2021. aug. 14. 02:50
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Sztem nem érdemes egy nőnek se így elengednie magát és visszaélni a pozíciójával, és behálózni egy férfit.
2021. aug. 14. 03:33
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Ez tipikusan ribizlis viselkedés.

2021. aug. 14. 07:00
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem, viszont fordítva sajnos megesett... Annyi ilyesmit látok a környezetemben is, hogy idős emberek házasságokat borítanak fel kislányok miatt, ráadásul akiket pici koruk óta tanítottak... :( Elborzasztó, hogy mennyi tanár él vissza a pozíciójával. Ilyen viszonyban nem egészséges semmiféle "párkapcsolat" kezdeményezése, bármennyire is érettnek hiszik magukat szegény gyerekek... És tudom, hogy itt most egyetemről volt szó, ebben az esetben sem tartom etikusnak. Tudni kell külön választani a magánéletet a karriertől, tanulmányoktól...
2021. aug. 14. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:
98%

Hát a szende jó kislányok sokszor meglepő dolgokra képessek.

Az ember nem is gondolná hogy egy báránybőrbe bújt farkas az illető.

2021. aug. 14. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Pl. ha egyik erkölcscsősz szűzlányka összejön a 60 éves tanárával? Hogy vannak szarok mind a két oldalon.
2021. aug. 14. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Én is jöttem már össze tanárral, előfordul az ilyen
2021. aug. 16. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!