Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom hogy melyk kategoria...

Nem tudom hogy melyk kategoriaba irhatnam.4 eves kislany a huvelyebe akarta dugni egy jatekanak valami olyan tartozekat. Miert csinalhatja ezt?

Figyelt kérdés
nem lattuk meg idehaza hogy magahoz nyult volna. aztan egyik nap jatek kozben vettuk egyszer hogx szet tett labbal a nunijaba akarja dugni a jatekot. nagyon megijedtunk. a tvben nem lathatta mert elotte nem nezunk olyan filmeket. a szuloktol sem lathatott ilyet. akkor vajon honnan ilyen felvilahosult e teren? tehet kart magaban? erdemes elmenni gyermekorvoshoz?
2015. aug. 8. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem "magához nyúlt" a kislány. A kicsik legtöbbje ismerkedik a testével, a testén lévő nyílásokkal. Orrba, fülbe is be szoktak szuszakolni dolgokat. A gyerek életkorának megfelelő magyarázattal szépen elmondod neki, miért is szabad egyetlen testnyílásba sem beledugni valamit. Természetesen, nem a szexuális érdeklődésre kell hivatkozni.
2015. aug. 8. 11:21
 2/5 A kérdező kommentje:
ertem koszonom az ertelmes valaszt!
2015. aug. 8. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem probléma ez szinte minden kislány megpróbálja ezt. Ennek nincs köze a szexualitáshoz.
2015. aug. 8. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Kimaradt a NEM szó a beírásomból...

"miért is NEM szabad".......

2015. aug. 8. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Kárt sajnos tehet magában, pl. nem tudja kiszedni, vagy megsérti a hüvelyfalat, ilyesmi.
2015. aug. 8. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!