Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírnátok ki egy olyan pasival, akivel ilyen problémátok van?
Nemrég új párom lett, és amikor szexhez kerültünk, akkor jöttem rá, hogy annyira nem is illünk össze. Idáig egy 4 éves kapcsolatban voltam egy olyan fiúval, akinek kb 16-17 cm lehetett a pénisze, és mindig nagyon keményen állt, ehhez képest a mostani barátomnak kb 12 cm és olyan “félkemény”. Legelső alkalommal nagyon fel voltam izgulva, és szégyen vagy sem, én nem éreztem a barátomból semmit, nagyon nehezen is tudtam elmenni. A pózok is korlátozva vannak, mert mindig kicsúszik, de az sem tetszik nagyon, hogy a méretből adódóan tövig nyomja, közben a kisajkamból palacsintát csinál folyamatosan. Amikor már jobban megkeményedett és elkezdem érezni a péniszét, akkor meg 1-2 percen belül elélvez.
Méretén kívül még ez is nagyon szokatlan nekem, hogy képes 5 perc alatt elmenni, és mindenki öltözik fel, én meg feszült vagyok egész nap emiatt, mert abbamaradt az izgatás. Próbáltam rávezetni, hogy azért ha már ő elélvezett, engem se hagyjon hátra, de általában mindig az van, hogy megtörli magát, majd kiül cigizni.
Harmadik dolog, hogy minden szexkor izgatom orálisan hosszan, akár naponta többször is, ő pedig majdnem 2 hónap után nyalt ki 1x kb 40 percig, és akkor is beszólt, hogy másnak elég az 5 perc is, hogy elélvezzen a nyalásától. Nem mondom, hogy rossz volt, de ilyen szinten is egymáshoz kéne szoknunk, mivel az előző kapcsolatomban is 3 év után találtuk meg a módjàt az elélvezésnek nyalással. Azóta a baràtom nem nyalt ki magától, nekem meg kínos szólni, hogy azért nekem is jól esne valami törődés.
Tehát nem csak a mérettel vannak gondok, hanem egyéb más gondjaim is vannak. Kb most vagyunk 2 hónaposak, de már nem is kívánom a barátom annyira, mint az első 2 hétben. Ti meddig húznátok ezt ki? Személyiségileg okés, meg szeretek nàla lenni, jól el tudunk beszélgetni, és szeretem az együtt alvásokat is, de a szex gondolatàtól is olyan sértődötté válok.

Simán van olyan hogy valakinek nem alakul ki megfelelő szexuális kultúrája. Emellett lehet intelligens kedves stb.

Szörnyű. Ha neked ez megfelel akkor ne szakíts
Ezeket a sztorikat olvasva áldom a sorsot igazán, hogy minden tekintetben minőségibb kapcsolatokat tudok összehozni a külsőmnek köszönhetően.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!