Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lànyok ! Titeket izgat a mocskos beszéd szex közben ?
Engem inkább a kedves szavak tudnának beindítani - és hosszabb távon is fenntartani az érdeklődésemet.
hölgy válaszoló
Engem inkább zavar, bár én néha szoktam egy egy enyhébb kifejezést elejteni.
30f
2-es válaszoló vagyok.
Ha valakit érdekel, akkor leírom a koromat (47 éves vagyok.)
Volt egy szerencsétlenül járt jelentkezőm privátban, akinek elég nagy csalódást sikerült okozni.
Izgat, de csak akkor, ha rám nem mond csúnya dolgokat. Értem ez alatt, hogy ne krvazzon le és hasonlók.
22L
Én imádom a mocskos beszédet szex közben de csak akkor ha a lány/nő nem beszél folyton úgy, hanem csak akkor abban a helyzetben.
8. a leqrvázást viszont én is mellőzöm, alapból, viszont úgy tűnik sok nő point azt szeretné. Engem ez elsőre meglepett. És engem amúgy azért izgat a mocskos beszéd, mert szerintem ha mindig csak andalogva finoman szeretkeznénk, az unalmas lenne. Néha KELL durvulni, néha nem szeretkezni hanem kúúrni akarunk keményen és ha én mondom, hogy "most meg ba..lak" ő meg, hogy "kúúrjál, add a fa5zodat, kefélj, ba55zál szét" stb, akkor egyre inkább izgatjuk egymást és baromi jó eredménye van.
Utána hülyén érezzük magunkat, de akkor is NAGYON JÓ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!