Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya obszcèn beszèd szex közbe? Mi az ami izgatoan tud hatni számodra?
pl. : Baszd a picsám
Imádom a faszod
Kurd a seggem is
b asszál meg
k urjál szét
tedd belém
élvezz belém
told tövig
N
Dug j meg most!
Élvezz tele!
Akarom a f dat!
Szopass le, dug d meg a számat!
Keményebben fogd a hajam fejem ilyenek
Csak erre vagy jó..
Televerem a puncid.. én ilyesmiket..
LOL
😄😄😄😄
Egy egeszseges SZERELMI kapcsolatban ahol odavagy a másikért, nem a testeert hanem a masik emberert es tiszta szivedbol szereted.... nem mondasz olyat hogy szoptass meg kemenyen meg baszd szet a picsám... maradjunk annyiban😆😆😆😆😆😆😆😆
Nyolcaska, attól hogy te a nemi életed az apácák szintjén kezeled, másnak ez még nagyon belefér. Ezek csak szavak. Izgatóak, de nem tettek.
Szerintem ott kéne hagyni az egyházi sulit. Ja és LOL. Meg huszénhét mosolyfej
F, 38
#8 asnak
Én imádom, ha a szerelmemmel úgy is szexelünk, hogy kicsit durvábban csináljuk és vulgáris mondatokkal kommunikálunk szex közben, de érzéki cukin becézgetős szerelmeskedés is pont úgy van. A kettő nem zárja ki egymást, csak hangulat függő. De azt úgy is érezzük egymáson, hogy most mit szeretne a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!