Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya obszcèn beszèd szex közbe? Mi az ami izgatoan tud hatni számodra?
pl. : Baszd a picsám
Imádom a faszod
Kurd a seggem is
Kilenceske... akkor majd szoptasd szét a szerelmed száját meg kúrd tele a picsháját, miközben öklözöd a seggét.
Mit bánom én...
De hogy ez NEM SZERELMI kapcsolat az rohadtelet. Magyarazhatsz meg kacarászhatsz ahogy akarsz 😄😄😄😄😄
Egyházi suli meg apácák mi? Te sötét kretén...
Hajaj! Nem tubicámnak, szárnyaszegett madárkámnak, édesemnek, édes kicsi csillagbogárkámnak kellene becézni a másikat?
Valahogy ódzkodom attól, hogy mind a hétköznapi életben, mint az ágyban egy kicsit is megbántsam a másik embert. Megalázni?! Mi vagyunk mi ÁLLATOK?
Ennyire nem tudnék ösztönlény szintjére süllyedni.
A jó modornak pedig az égvilágon semmi köze nincs a cölibátushoz. A civilizálatlanság viszont erősen taszító tulajdonság - minden körülmények között.
ezt a 3mat szeretem a legjobban
A pin kódja
A banklártya száma meg a hozzá tartozó kód ismételgetése indít be a legjobban :3
A feleségemnek ezeket szeretem mondani:
"Hadd nézzem a kis picsàdat"
"Szopd a férjed f@szàt"
"Add a popsi lyukadat nekem"
"Szolgàld ki az Uradat"
stb.
Imàdom kefélni az asszonyt <3
B@sszál szét!
B@sszad rojtosra a pinám!
-Anyjok bent van?
-Nincs!
-Érdekes! Kint sincs!
/Erre nagyon gerjedek!/
Szét kúrom a popsid
megkefélem az ánuszod
toszom a büdös feneked
ezek izgatnak
- Bent van már?
- Igen.
- Hűde nagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!