Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legizgatobb szituacio amibe akarva vagy akaratlanul kerultel ?
Kettő ilyen van.
1. Egy néger megdugta a számat.
2. Egyik unokatesóm nyalta a talpam
30/N
Kétlem H válaszolok privire...
A 2. randit összekötöttem egy betervezett utazással, tehát elhívtam a lányt. Felhívtam a szállást és kértem, hogy ne legyenek egymás mellett az ágyak. Nem akartam az a látszatot kelteni, hogy a második randin azonnal az ágyamba kényszerítem. Beléptem a szobába: franciaágy.
Nem szólt semmit, talán azért, mert addig még a kezés sem fogtam meg, nem kellett attól tartania, hogy letámadom.
Elköszöntünk aludni, de nem bírtam ki, hogy ne adjak egy puszit... amiból csókolózás lett, majd egész éjszakás, több menetes szeretkezés.
Sok éve együtt vagyunk.
Külföldön tanultam és elírták egy fővel a létszámot egy kiránduláson, így mindenhol helyben kellett foglalni plusz egy szobát.
Az egyik helyen az elvileg üres szoba (mint utólag kiderült az mindig üres és ezért jár oda a személyzet...) volt csak szabad így ott aludtam, az éjszaka közepén valakik bejöttek kulccsal körül sem néztek, mert nagyon elfoglaltak voltak egymással, a nappali résznél beljebb nem is jutottak. Ott lenyomtak egy gyors menetet majd mosdóba mentek és távoztak én meg azt sem tudtam mivan. Másnap reggel láttam hogy a recepciós csajszi volt az egyikük. Rendesen elkerekedett a szeme amikor annak a szobának a kulcsát adtam le neki... :D
egyik melóhelyemen volt egy elég formás milf aki rám volt kattanva.
aztán egyik nap már annyira a se ggemben volt, hogy röhögve odafordultam és a melleinél fogva hátrébb toltam, közben mondtam neki, hogy-már nem férek el tőled...
utána, miközben a kezeim ott maradtak, hogy- hm, egész jó melleid vannak...nyomd ki egy kicsit jobban!-
ő meg ragyogva kinyomta.
aztán kiverte a farkam, miközben ujjaztam.
máskor párszor dugtunk is.
első pár alkalommal nagyon izgi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!