Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti milyen anál plugot szoktatok rendelni a szexshopbol?
#4, utolsó!
A szilikonos síkosító nem árt a szilikon plugnak? Én azt olvasom mindenhol, hogy a szilikon plugokat csak vizes alapú síkosítóval szabad használni, mert a szilikonos síkosító feloldja az anyagát.
Neked mi a tapasztalatod?
Illetve mennyi ideig szoktad használni, akár több órán keresztül is? Mióta használsz hozzá szilikonos síkosítót?
Nekem is szilikonos plugom van, sokszor egész napra hordom, de sajnos a vízbázisú síkosító miatt macerás a használata, mert 1-2 óránként újra kell síkosítanom.
Utolsó kettő! Ti miért használjátok? Nekem is javasolta orvos tágításra, nem tudom milyet vegyek. Nem fáj, ha órákig bent van, nagyon rossz érzés?
26/l
6# orvos, miért?
Én soha nem használom órákig.
#5ös!
Én is olvastam, hogy oldja, de idáig nem tapasztaltam hogy ártott volna neki, szerintem ott is síkosítótól függ hogy milyen vegyszereket tartalmaz.
#6os!
Én se tudom milyen orvos mondhatta :D
Nem tágításra, inkább előjátékra használom, és szerintem jó érzés, hogy kitölt valami. Nekem nem fáj, nem kellemetlen, én ilyet használok:
Van hogy elsőre rossz, mert nem jól csúszik be, akkor kiszedem, de másodjára már jó szokott lenni.
Ja, és ha valaki írná, nem, nem a pasim miatt csinálom. Normál méretű a szerszáma, és sokkal élvezetesebb a vaginális szex. Ha utána análisan is szexelünk, a plugtól már picit be van melegítve, akár egyből át is tudja tenni. Ez az én tapasztalatom, tudom hogy van akinek nem tetszik, hogy oda tegyen valamit, én azt mondom próbának megér, 2-3 ezer forintot kiadni egy ilyen kütyüre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!