Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenki azt játssza hogy ő csipkerózsika aki nem veszi a szájába a herceg péniszét ? :D :D
Álomvilágban éltek. Álmodjatok tovább, én megyek.
Ha valami abnormális, akkor ez a csaknem kötelező hozzáállás az.
Abszolút nem abnormális idegenkedni a genitáliák "megcsókolásától", és ugyanígy nem abnormális erotikusnak tartani.
Abnormális viszont a "nekem ez márpedig jár" mentalitás.
#36:
Nekem ez márpedig jár. És ha nem kapom meg csipkerózsikától, akkor keresek egy olyan hölgyet aki boldogan megteszi nekem. Csipkerózsika meg várja csak tovább a herceget. Ennyi.
"Normális ember miért nem akarna örömet okozni a párjának??"
A normális ember nem vágyik arra, hogy a párja úgy szerezzen neki örömet, hogy az neki nem öröm. A hangsúly a kölcsönösségen kéne hogy legyen: az ágyban csak olyan történhet, ami mindkét félnek jó.
Én pl. semmiképp sem szeretnék a páromnak örömet szerezni anállal, BDSM-mel, pisiszexszel stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!