Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért is nem normális ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is nem normális ember az aki nem akar szopni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 17:56
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is mindkét oldal normális. Én szeretem csinálni de csak amíg nem elvárás, amíg nem tolja oda erőszakosan, vagy nem kötelező mer' kell a napi pipa. Kizárólag akkor csinálom ha kívánom magamtól, nincs minden aktusnál orál. Nyalás sem. Ez nem kötelező.
2021. szept. 16. 20:05
 32/53 anonim ***** válasza:
92%
28# szóval minden kívánságodat teljesítse a nő, te meg semmit? Hát szerintem nem sok nő fog veled maradni.
2021. szept. 16. 20:07
 33/53 anonim ***** válasza:
92%
28# te meg undorodsz a nőktől, hogy nem nyalnál ki egy szaros segget?
2021. szept. 16. 20:08
 34/53 anonim ***** válasza:
10%
#32: Nyalni rendszeresen nyalok, csak azért mert szeretem Őt. Nekem csak az az élvezet, hogy Neki jólesik. Nyalni rohadt fárasztó, főleg ha jól akarja csinálni az ember fia.
2021. szept. 16. 20:09
 35/53 anonim ***** válasza:
38%

Itt mindenki azt játssza hogy ő csipkerózsika aki nem veszi a szájába a herceg péniszét ? :D :D

Álomvilágban éltek. Álmodjatok tovább, én megyek.

2021. szept. 16. 20:11
 36/53 anonim ***** válasza:
87%

Ha valami abnormális, akkor ez a csaknem kötelező hozzáállás az.

Abszolút nem abnormális idegenkedni a genitáliák "megcsókolásától", és ugyanígy nem abnormális erotikusnak tartani.

Abnormális viszont a "nekem ez márpedig jár" mentalitás.

2021. szept. 16. 20:19
 37/53 anonim ***** válasza:
38%
Úgy látom egész nap ezen pörögtél. Hát, én inkább kielégítem a párom szépen a számmal, lenyelem, amit aztán majd egy isteni nyalással honorál, élvezésig. Akinek ez nem kell, hát egészségére.
2021. szept. 16. 20:26
 38/53 anonim ***** válasza:
17%

#36:

Nekem ez márpedig jár. És ha nem kapom meg csipkerózsikától, akkor keresek egy olyan hölgyet aki boldogan megteszi nekem. Csipkerózsika meg várja csak tovább a herceget. Ennyi.

2021. szept. 16. 20:28
 39/53 anonim ***** válasza:
44%
Akik nem akarnak szopni azok a tipikus ronda házisárkány jellemű lányok/nők. Normális ember miért nem akarna örömet okozni a párjának??
2021. szept. 16. 20:49
 40/53 anonim ***** válasza:
100%

"Normális ember miért nem akarna örömet okozni a párjának??"

A normális ember nem vágyik arra, hogy a párja úgy szerezzen neki örömet, hogy az neki nem öröm. A hangsúly a kölcsönösségen kéne hogy legyen: az ágyban csak olyan történhet, ami mindkét félnek jó.

Én pl. semmiképp sem szeretnék a páromnak örömet szerezni anállal, BDSM-mel, pisiszexszel stb..

2021. szept. 16. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!