Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok ilyen nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen nem normális?

Figyelt kérdés
22 éves lány létemre egyáltalán nem jönnek be a korombeli férfiak,esetlennek és határozatlannak látom őket,nem is találom velük a közös hangot.De az még hagyján.Fiatal koromtól kezdve meglehetősen fura és beteges az ízlésem.Csak a tőlem 10-20 évvel idősebb, kopasz,vagy nagyon rövid hajú,kondis,borostás,megviselt tekintetű tipikus bűnöző külsejű férfiakat veszem észre,azt a tipikus ijesztő fajtát,akiktől alapból átjár egy ilyen rossz érzés is.Ez valami apakomplexus lenne nálam? Vagy szimplán nem vagyok normális? Iszonyat kellemetlen ez nekem,részben ezért nem is volt még senkim,mert nyilván az ilyen alakoktól semmi jót nem lehet remélni,de a korombeli srácokhoz meg nem tudok vonzódni.Hogyan lehetne ezen változtatni? Rosszindulatú válaszoktól kíméljetek,légyszi!

2020. szept. 3. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
És sub is vagy,ugye?
2020. szept. 3. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Ha apad is hasonlo kinezetu vagy nem valami jo vele a kapcsolatod akkor igen
2020. szept. 3. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

Veled egyidos leven hasonlokat tudok nyilatkozni a korunkbeli fiukrol (tobbsegerol...!). Borzasztoak. En nem tudom mi lehet a fo problema (persze VAN KIVETEL!), de nagyon sok talpraesetlen anyuci kicsi fia srac van, mindemellett borzaszto lanyok is..szoval mimdegy😂.

Hala az egnek hogy vannak kivetelek, a legtobb fiu ismerosom normalis mar fiatalabb koratol kezdve, komolyabban gondolkodik stb.

Nekem 6 evvel idosebb a mostani parom es nyilvan sok minden hozzatesz a szemelyisegebol, de nagyon hasznunkra valik a korkulonbseg, tekintve hogy en orok eletemben “idosebb” gondolkodasu voltam, a hulyesegeim ellenere is.

Ne ostorozd magad, inkabb legy nyitottabb, sose tudhatod hany eves a hozzad illo, nem szabad elzarkozni a velunk egyidosektol sem, hiszen itt is sok pelda van arra, hogy mennyi normalis (es emiatt!!! sajnos maganyos) srac/lany van.

Szerintem azert tetszenek az ilyen “kemenyebb alkatok”, mert kemenyek, sokkal stabilabb pontkent tekintesz rajuk, azonban sajnos a legtobb sztereotipikusan olyan amilyennek kepzeljuk.😀

Osszessegeben azt mondanam hogy go with the flow mindentol fuggetlenul es majd megtalalod aki jo lesz.

2020. szept. 3. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ne stresszeld magad. Én is egész életemben a sokkal idősebb férfiakhoz vonzódtam.

Aztán mégis egy velem egy idős férfihez mentem feleségül :)

Szórakozz nyugodtan, tapasztalj és majd meglátod, hogy mi az, amire pontosan szükséged van és hogy mi a különbség vágy és szerelem között.

Ja amúgy semmi bajod sincs, ez egyszerűen ízlés.

2020. szept. 3. 21:54
 5/11 anonim ***** válasza:
12%

Majd írj nekem egy privit 1 év múlva. Mostantól kezdek komolyan és kitartóan edzeni.

Szerintem, ha nyitott személy vagy, akkor könnyedén lehet ismerkedni.

20F (novemberben 21)

2020. szept. 3. 22:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehet azért, mert úgy gondolod, hogy ők férfiasabnak, többet tudnak majd mutatni neked az ágyban.

Addig jó ameddig csak fantáziálsz róluk, mert szerintem maradj az ilyen paliktól távol..

2020. szept. 3. 22:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Normális, csak eltér az átlagtól. Értsd, a te vágyaid, a te preferenciáid semmi abnormális nincs benne, ízlésekről meg nem lehet vitatkozni. Összetett kérdés miért alakult ki, valószínűleg nincs rá egy mondatos válasz, de nem is lényeges. Szubmisszív vagy, a határozott, erős kisugárzású, domináns férfiak vonzanak.

A lényeges, hogy ettől még ésszel válassz, a zord külső mellett legyen "belső" is ne egy agresszív barom.

2020. szept. 3. 22:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Kinek mi, ez korral is változik.

F

2020. szept. 4. 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Az ilyeneknek köszönhetően kapsz majd pár pofont az élettől... Egyébként nem értem az összefüggést. A korosztályod nem tetszik, mert esetlenek stb... de a seftes kondiszökevények se jobbak egy fokkal se...

Esetleg kereshetnél normális értékrenddel bíró partnert is, lehet az kondis is meg borostás stb... csak ne az aljanépből válogass. :D

2020. szept. 4. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:

17 évesen egy 35+os férfi vezetett be a szexualitás gyönyöreibe. Valszeg ezért, de én is csak az idősebb pasikra bukok. Sem testileg nem izgatnak a korombeli nyámnyila, 40 kgs fiúkák, sem mentálisan, életfelfogasban, túl gyerekesek. Egy felnőtt férfi határozott, gondolkodik, értelmesen lehet vele beszélgetni, és persze nem élvez el 5 perc alatt, kölcsönös az örömszerzés. :)

24N

2020. szept. 5. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!