Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen nem normális?
Figyelt kérdés
22 éves lány létemre egyáltalán nem jönnek be a korombeli férfiak,esetlennek és határozatlannak látom őket,nem is találom velük a közös hangot.De az még hagyján.Fiatal koromtól kezdve meglehetősen fura és beteges az ízlésem.Csak a tőlem 10-20 évvel idősebb, kopasz,vagy nagyon rövid hajú,kondis,borostás,megviselt tekintetű tipikus bűnöző külsejű férfiakat veszem észre,azt a tipikus ijesztő fajtát,akiktől alapból átjár egy ilyen rossz érzés is.Ez valami apakomplexus lenne nálam? Vagy szimplán nem vagyok normális? Iszonyat kellemetlen ez nekem,részben ezért nem is volt még senkim,mert nyilván az ilyen alakoktól semmi jót nem lehet remélni,de a korombeli srácokhoz meg nem tudok vonzódni.Hogyan lehetne ezen változtatni? Rosszindulatú válaszoktól kíméljetek,légyszi!2020. szept. 3. 21:32
11/11 anonim válasza:
Hát, talán azt kéne, hogy el is beszélgetsz egy-egy ilyennel (lehet online is), s akkor kiderülne számodra, hogy még akkor is tetszenek-e, ha már beszéltél velük. Én úgy tapasztaltam, hogy egy lány, amikor megszólal, akkor néha (nem mindig) teljesen elvesztettem az érdeklődésemet, holott addig igen tetszett. Egyszerűen több átjött a személyiségéből, és az megváltoztatta az összképet. Aztán majd alakul ez az egész benned, ha ezen aggódsz, az csak arra jó,l hogy halogasd az egészet, inkább tapasztalni kell, ésszel, kísérletezve, mérlegelve. 47f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!