Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam az előző kérdést is… Én szeretem csinálni, megértem, ha te nem, de nyilván ennek lehet valami oka, valami trauma. Valószínüleg ezért ajánlották neked a szexpszichot és te egyszerűen nem csak utálod csinálni, de azokat is utálod akik csinálják, ilyen “antiszopó” fan clubot kellene alapítanod. 😄 Biztosan megtalálod a párod, aki elnézi ezt neked, én pl azt nem szeretem ha nyalnak, tuti van ilyen pasiban is. 😄 te azt szereted egyébként? Vagy sehogy nem jöhet szóba az orál?
Szűz a horoszkópod amúgy? 😁
26 N
Nekem teljesen mindegy, hogy te mit akarsz, és mit nem. Ez csak a párodra, és rád tartozik. Ha neki nem probléma, akkor így is boldogok tudtok lenni.
Nem mindegy neked, hogy mit gondol rólad bárki más? Nincs a homlokodra írva, hogy nem szeretsz szopni.
És sem kürtölöm szét a nagyvilágba, hogy imádom nyalni a kedvesem punciját.
"Én össze se jönnék vele. De amúgy egy életen át sóvárogni valami után, ami nem is lenne egy nagy dolog valójában... borzalmas lenne."
Nem lenne nagy dolog? Hát akkor neked is ha bármi vágyad lenne, pl annyi, hogy néha megdugjalak, vagy bármi más, hát az sem nagy dolog. Mit számít a vágy.
#27: Nőnek sohasem engedném, hogy fenékbe dugjon. Ha ilyen vágya lenne a hölgynek akkor sem jönnék össze vele, és akkor sem ha nem szopna rendszeresen. Tudom ez nagyon nyersen hangzik, de fel kéne ébredni.
A legtöbb fiatal férfi nagyon is igényli a furulyát és kész. Ez tény. Undorodik a férfiaktól, vagy miért nem veszi a szájába ?
28
Szerintem nem a fiatalságon múlik. Teljesen normális, emberi vágy és az is teljesen normális, emberi dolog, ha valaki nem akarja.
Én például úgy nem akarom, hogy nem TUDOM, hogy a partnerem is ÉLVEZI, hogy nekem csinálja.
És én is csak úgy vagyok hajlandó csinálni, hogy ÉN IS ÉLVEZZEM. Ha nem élvezem, nem csinálom. Ennyi.
#29: Felfogtam az elején is hidd el. Csaxólok, hogy ha ilyen hóbortokat tart fent, hogy nem hajlandó orálozni a férfiaknak, akkor a saját párkeresését fogja veszettül megnehezíteni.
Szerintem teljesen feleslegesen, mert csak erőt kéne vennie magán. Ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!