Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátnőmtől mindig elkapok valamit?
Nem nagyon kaptam el betegségeket mielőtt összejöttünk. Azóta viszont mindig van valami bajom. Először gumi nélkül csináltuk, másnap estére tiszta piros lett a farkam, és viszketett mindenhol. Hálistennek az pár nap alatt elmúlt. Azóta csak gumival csináljuk.
Viszont ha csak kinyalom, akkor is mindig lesz valami bajom utána. 1 hónappal ezelőtt minden alkalom utáni nap hányással és hasmenéssel telt. Emiatt elment nőgyógyászhoz, kiderült, hogy tenyészik pár baci a hüvelyébe. Kapott rá gyógyszert, kis idő múlva jók lettek az értékek.
Aztán tegnap megint kinyaltam, ma estére meg belázasodtam, és fosok megint. Hihetetlen. Elment a kedvem a vele való szextől teljesen.
Figyel amúgy a higiéniára, mindig együtt fürdünk előtte is és utána is. Viszont egy általános iskolában tanít, úszást is, ahol sok gyerekkel és felnőttel találkozik. Főleg a vízbe rossz. Mindig sok mindent összeszed, akaratlanul is.
Persze 😂
Biztos az agyonklórozott vízből kap el valamit 😂
Akkor lehet nyáron strandszezonban ezért van tele a nemibeteg gondozó? 🤔
Ha ő tünetmentes, akkor is megtehetne annyit legalabb az általános higiénián felül, hogy elmegy nőgyógyászatra kivizsgálásra.
Te meg urulógiára.
Kaotok gyógyszert és megszűnik a baj.
Ez nem ciki.
Előfordul.
Egymást fertőzitek felül folyamatosan.
Mindketten menjetek el dokihoz egyszerre. Lehetőleg ugyanoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!