Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik a férfiak, hogy a méret nagyon is számít?
Ha túl nagy akkor az fáj mint állat.
Nagyon rossz tud lenni.
Miért nem akarják ezt a férfiak belátni? Miért kell mindenkinek godzilla méretű pöcs?
Attól még, hogy valakinek nincs óriási farka, nem fog levenni az értékéből. Ha túl nagy akkor kell igazán attól tartani hogy a lánynak nem kell tetszeni.
Persze a legfontosabb a technika.
Nyilván az se jó ha valakinek 5cm a farka mert azt nem érzed, de arra amúgy se törekszetek.
Nem értem, hogy miért foglalkoztok ennyit ezzel?
Pont itt gyakorin futottunk bele párommal ilyen pénisznagyobbító kiegészítős kérdésbe. Természetesen egyénfüggő ki hogyan reagál rá, de a lehetőség adott - meg lehet tapasztalni milyen érzést ad ha hosszabb vagy vastagabb...
Ha már itt tartunk: a vastagság sokszor lényegesebb szempont mint a hossz.
Azért mert nem szeretnénk nevetség tárgyává válni nagyon meg alázó tud lenni ha 1 nő azt mondja kicsi a farkad ezt ti lányok nem tudjátok elképzelni mekkora szégyen nekünk Férfiaknak azért érdekel annyi férfit a megfelelő méret
Én személy szerint meg vagyok elégedve a méretemmel most már hosszú idő után most már tudom mi a normál méret
Ez vagyok és már nem szégyellem azért mert sok lány nincs tisztába milyen 1 olyan farok mint az enyém de ők írnak ilyen 17+ cm amikor meg meg látták 10 ből kb 8 írta ,hogy 17+cm a méretem a maradék 2 tudta el találni mekkora
Hossz: 14cm
Vastagság: 5.5-6cm
22
A nők nem jól tippelnek.
Te meg tanulj meg mérni. Tudod mennyi 6 cm átmérő?
24
Úgy mértem ,hogy rá tettem a vonalzót a tejére 5,5- 6cm
Én is úgy mértem, hogy rátettem a vonalzót a tetejére, 5cm, simán van biztos 6cm-es is, nyilván oldalról mérve nem lenne ekkora.
#24 ha akkora a farka, valószínűleg tudja mekkora :D
Nekem is hasonló méretem van, kb 5,5 cm vastag,ami 15 cm ha körbemérem. Összehasonlításképp 17 cm a csuklóm kerülete. Attól még, hogy te csak gilisztamérettel találkoztál, bőven léteznek 5-6 cm vastagok.
"Attól még, hogy te csak gilisztamérettel találkoztál, bőven léteznek 5-6 cm vastagok."
Így van, és sok nőnek kell is ennyi vastagság. Csak szűz csajjal ne legyen dolgod :)
Sőt a vastagság jobban kell nekik, mert 14cm hossz fölött már úgyis csak a méhüket lökdösöd, de a jó vastag farok a puncit feszíti ami élvezetet okoz.
29es
Igen, nekem is a 15 cm-el vigyázni kell egy-egy csajnál (de nem mindenkinél). Viszont a vastagság téma nem vigasztal a legtöbbünket, nekem is csak 4 cm vastag, és nem is elég a legtöbb csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!