Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem értik a férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik a férfiak, hogy a méret nagyon is számít?

Figyelt kérdés

Ha túl nagy akkor az fáj mint állat.

Nagyon rossz tud lenni.

Miért nem akarják ezt a férfiak belátni? Miért kell mindenkinek godzilla méretű pöcs?

Attól még, hogy valakinek nincs óriási farka, nem fog levenni az értékéből. Ha túl nagy akkor kell igazán attól tartani hogy a lánynak nem kell tetszeni.

Persze a legfontosabb a technika.

Nyilván az se jó ha valakinek 5cm a farka mert azt nem érzed, de arra amúgy se törekszetek.

Nem értem, hogy miért foglalkoztok ennyit ezzel?

2021. szept. 16. 10:57
1 2 3 4
 21/32 kalandvagy1986 ***** válasza:

Pont itt gyakorin futottunk bele párommal ilyen pénisznagyobbító kiegészítős kérdésbe. Természetesen egyénfüggő ki hogyan reagál rá, de a lehetőség adott - meg lehet tapasztalni milyen érzést ad ha hosszabb vagy vastagabb...

Ha már itt tartunk: a vastagság sokszor lényegesebb szempont mint a hossz.

2021. szept. 16. 12:59
 22/32 anonim ***** válasza:
94%

Azért mert nem szeretnénk nevetség tárgyává válni nagyon meg alázó tud lenni ha 1 nő azt mondja kicsi a farkad ezt ti lányok nem tudjátok elképzelni mekkora szégyen nekünk Férfiaknak azért érdekel annyi férfit a megfelelő méret

Én személy szerint meg vagyok elégedve a méretemmel most már hosszú idő után most már tudom mi a normál méret

Ez vagyok és már nem szégyellem azért mert sok lány nincs tisztába milyen 1 olyan farok mint az enyém de ők írnak ilyen 17+ cm amikor meg meg látták 10 ből kb 8 írta ,hogy 17+cm a méretem a maradék 2 tudta el találni mekkora

Hossz: 14cm

Vastagság: 5.5-6cm

2021. szept. 16. 15:57
 23/32 anonim ***** válasza:
95%
De, számít (nő vagyok). Létezik túl kicsi, túl nagy. Igen, szakítanék, ha méret okán lenne élvezhetetlen. De felesleges erről vitázni, mindenkinek más a megfelelő.
2021. szept. 16. 16:31
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

22

A nők nem jól tippelnek.

Te meg tanulj meg mérni. Tudod mennyi 6 cm átmérő?

2021. szept. 16. 17:50
 25/32 anonim ***** válasza:
92%

24

Úgy mértem ,hogy rá tettem a vonalzót a tejére 5,5- 6cm

2021. szept. 16. 20:08
 26/32 anonim ***** válasza:

Én is úgy mértem, hogy rátettem a vonalzót a tetejére, 5cm, simán van biztos 6cm-es is, nyilván oldalról mérve nem lenne ekkora.

2021. szept. 17. 07:52
 27/32 anonim ***** válasza:
49%

#24 ha akkora a farka, valószínűleg tudja mekkora :D

Nekem is hasonló méretem van, kb 5,5 cm vastag,ami 15 cm ha körbemérem. Összehasonlításképp 17 cm a csuklóm kerülete. Attól még, hogy te csak gilisztamérettel találkoztál, bőven léteznek 5-6 cm vastagok.

2021. szept. 17. 09:21
 28/32 anonim ***** válasza:
7%

"Attól még, hogy te csak gilisztamérettel találkoztál, bőven léteznek 5-6 cm vastagok."

Így van, és sok nőnek kell is ennyi vastagság. Csak szűz csajjal ne legyen dolgod :)

2021. szept. 17. 09:34
 29/32 anonim ***** válasza:
78%

Sőt a vastagság jobban kell nekik, mert 14cm hossz fölött már úgyis csak a méhüket lökdösöd, de a jó vastag farok a puncit feszíti ami élvezetet okoz.

2021. szept. 17. 09:41
 30/32 anonim ***** válasza:
66%

29es

Igen, nekem is a 15 cm-el vigyázni kell egy-egy csajnál (de nem mindenkinél). Viszont a vastagság téma nem vigasztal a legtöbbünket, nekem is csak 4 cm vastag, és nem is elég a legtöbb csajnak.

2021. szept. 17. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!