Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik a férfiak, hogy a méret nagyon is számít?
Ha túl nagy akkor az fáj mint állat.
Nagyon rossz tud lenni.
Miért nem akarják ezt a férfiak belátni? Miért kell mindenkinek godzilla méretű pöcs?
Attól még, hogy valakinek nincs óriási farka, nem fog levenni az értékéből. Ha túl nagy akkor kell igazán attól tartani hogy a lánynak nem kell tetszeni.
Persze a legfontosabb a technika.
Nyilván az se jó ha valakinek 5cm a farka mert azt nem érzed, de arra amúgy se törekszetek.
Nem értem, hogy miért foglalkoztok ennyit ezzel?
Flusztráló vagy sem, kicsi vagy sem, tetszik vagy sem - sajnos igazából abszolút lényegtelen ezen agyalni. Ez egy született dolog, növelni nem igazán lehet (vagy csak minimálisan illetve veszélyesen). Technika javítható, lehet kompenzálni ujjal, nyelvvel - illetve ami fontos odafigyeléssel, kedvességgel.
Sok pasi a nagyobb farka miatt magabiztosabb emiatt lehet jobb az ágyban.
Szerintem olyan ez mint a mellek: van aki csak a nagyot szereti. Neki az a preferencia, amennyiben a kicsi nagyon nem elég számára keressen nagyobbat.
"Flusztráló vagy sem, kicsi vagy sem, tetszik vagy sem - sajnos igazából abszolút lényegtelen ezen agyalni. Ez egy született dolog, növelni nem igazán lehet "
Igen, így is van. De az is velünk született, hogy mindenből nagyobbat meg erősebbet akarunk. Mióta létezik az ember, ilyen. És az egyik ilyen a farkunk. Ezt nem lehet józan ésszel megmagyarázni, így vagyunk beállítva, hogy imponálni akarunk a nőknek (meg mindenkinek), hogy mekkora a bré.
16os
Aztán szerinted ezt melyik lány tolerálja, meg a férfi önbecsülésén mennyit ront egy ilyen kellék? Ezt kell megértenetek, hogy nekünk igenis fontos, hogy nagy legyen. Meg sokunk küzd amúgy is merevedési gondokkal, meg korai magömléssel, elég csak ebben a kategóriában olvasgatni, hogy a nők is mennyire elégedetlenek sokszor. Így persze, hogy a férfiak is paráznak.
#14 - igen, a farok és a mellek. A mellekre van megoldás (igaz sokszor csalódás).
Valahol egy jó kifogásalap, mert: jajjj biztos "csak" az a baj hogy kicsi a farkam vagy a mellem.
Van ismerős nő, aki megcsináltatta a melleit mert tuti csak annyi hiányzik h tökéletes legyen. Érdemben semmi sem változott az életében - a stílusa ugyanaz maradt. Mivel eleve jó esetben előbb találkozik a "kiszemelt" a stílusunkkal mint az említett tökéletes méretünkkel már azelőtt elveszti az érdeklődését, hogy szembesülne vele mit is rejt a csomagolás...
#16 - többé-kevésbé igazad is van. A mondanivalódban teljesen, a stílusban érzek lenézést. Sok pasi irtózik pl. a péniszköpenytől, pedig valóban izgalmas és kísérletező játékszer lehet... :)
"Van ismerős nő, aki megcsináltatta a melleit mert tuti csak annyi hiányzik h tökéletes legyen. "
Na ja, a szilikoncicik, számomra is kiábrándítóak. Én is férfiként mindig ezt mondogatom, hogy a nagy melleket is imádom, de az egész piciket is, és nem baj a ha kicsi. De megértem a csajokat, mert mi is így vagyunk a farkunkkal.
Amúgy az ismerősöd is elég ha magáról elhiszi, hogy jobbak a mellei. Ez már önbizalmat ad neki, még a kisugárzása is jobb lehet ettől, és így egyből nagyobb a siker. Ez erről szól, először magunknak kell tetszedjünk, hogy másoknak is tudjunk tetszeni, férfi és női részről egyaránt.
14 és 17 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!