Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire nyilvánvaló az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nyilvánvaló az ha egy lány megjátsza az orgazmust?

Figyelt kérdés
A baj az, hogy nem érzek semmi különöset közben, bárhogy csinálja, de közben nem szeretném megbántani, mert látszik, hogy sérülne az önbizalma. Ha neki jó érzés az aktus, annak én már örülök.

2021. szept. 15. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki rutinos, több partnere volt már az észre fogja venni s eléggé illúzióromboló. Nem csak a partnered de saját magad is becsapod!

NE játszd meg! Inkább segíts a partnerednek hogy tudnátok közös erővel elérni.

2021. szept. 15. 22:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Drága kérdező, szurkolok nektek, beszélj vele, tudom hogy baromi nehéz, ez életkortól függetlenül nehéz, és fogd meg a kezét, akár tölts neki egy jó pohár rozét és mondd el neki hogy neked ez így nem orgazmus, és azt is hogy ne haragudjon rád hogy eddig eljátszottad.. És addj neki időt, és ha közösen nem tudotok semmire jutni akkor érdemes szakemberhez fordulni.
2021. szept. 15. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
10-es dehogy nem. Az orgazmustol semmi se torzul, lehetnek olyan reakciok, hogy pupilla tagassaga vagy valami, ami nem szabalyozhato, de ugyanugy, ahogy te is ki tudod verni fapofaval a farkad, ha akarod, egy nonel sincs kotelezo torzulas, foleg nem mindenkire jellemzoen meghatarozhato, hogy hu ez az.
2021. szept. 15. 22:33
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Az igazi akaratlan pulzálást lehetetlen imitalni. Meg lehet próbálni, de azt csak az veszi be, aki még sosem tapasztalta, milyen az igazi. Szerintem sokkal több pasi van, akinek fogalma sincs róla, milyen az igazi női orgazmus, mint hinnék. Pont azért, mert kénytelenek vagyunk megjátszani. Én imádom a szexet, de életemben csak egyszer volt orgazmusom, akkor egyszer pulzaltam úgy. Nem tudnám imitálni. Viszont szerencsémre simàn ki lehet hozni belőlem a squirtet és az akkori partnerem azt hitte, ez orgazmus. Én évek után jöttem rá, hogy ezt annak hiszi és rájöttem, hogy ez a szerencsém, mert nem csinál magának önértékelési válságot. Volt másik partnerem, aki alatt tomboltam az ágyban, egy törülköző nem is volt elég, de mintha észre se vette volna, mennyire élvezem, teljesen maga alá zuhant, mert orgazmust nem tudott okozni. De én magamnak se tudok, szóval én ezen nem gorcsolok, nem is érdekelt addig, amíg önértékelési valsagot nem okoztam ezzel. Onnan kezdve a kapcsolatnak annyi volt. Utálom, ha élvezem a szexet, de észre se veszik, mert nincs az a pulzálás.
2021. szept. 15. 22:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is 'azt' a pulzálást nehezebb imitálni, mert egészen más az, amikor /nálam legalábbis/ a méh irányából indulnak az összehúzódások, mint amikor tudatosan szorítok. Nem is tudom azt a fajta hullámzást tökéletesen előidézni, míg grimaszolni simán tudnék. A mellbimbóim is nagyon állnak ha orgazmusom van, míg egyébként nem annyira látványosan meredeznek.

Akadnak jelek, de gondolom mindenkinél kicsit más, viszont ezen az arctorzuláson jót nevettem:)

2021. szept. 15. 22:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A torzulós is egy azok közül, aki azt hiszi hogy, pedig dehogy…
2021. szept. 15. 22:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#14-es, nagyon átérzem amit írtál:(
2021. szept. 15. 23:05
 18/18 sterling.archer ***** válasza:
100%
Nekem a yoni masszazs segitett. 24/L. ^^
2021. szept. 16. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!